Jump to content

Първият Voleex C10 обиколил Европа

jnenchev
 Share

Recommended Posts

Здравейте,

Днес се прибрах от едно фантастично пътуване в цяла Европа и цялото пътуване го направих с моя Voleex C10. Тръгнахме от София и маршрута беше -> София-Белград-Будапеща-Мюнхен-Париж-Лион-Марсилия-Сент Максим-Сент Тропе-Кан-Ница-Верона-Венеция-Любляна-Загреб-Белград-София. Мога да кажа, че количката се държа перфектно през целия път и без никакви забележки изкара всички над 5500км. Само ще ви кажа, че навсякъде я бъркаха с toyota yaris... На много светофари във Франция ме спираха и ме разпитваха за колата и за марката и оставаха много приятно изненадани и от цена и от качество... Нямаше митничар на границите, който да не е ме разпитвал за колата. Над 20 човека ми поискаха контактите с дилъра, така че мисля че от Митвас трябва да се отчет за рекламата :D :D :D

Пожелавам ви всеки да изпита това удоволствие, което изпитах аз през последните 2 седмици!

• Upvote 2

Да и при мен вуйчо ми иска да вземе за братовчедката C10, а сина му иска за тях да си вземе една :) Така че и аз тази седмица ще съм на кръстосан разпит :)

Че го бъркат с Ярис е нормално , то си е Ярис с променен дизайн нещо като фейс-лифт .

Не казваш какъв среден разход ти даде на бензин ( газ, ако си с газова ) .

Колега jnenchev, ще е интересно ако можеш да дадеш малко повече информация, тъй като това си е един доста сериозен тест на колата. Когато тръгна на тази обиколка колата на какъв пробег беше, какъв среден разход ти даде, колко човека пътувахте, удобна ли е за такива дълги разстояния (имам предвид возене, шофьорско място, местата за пътниците) и т.н?

Иначе благородно завиждам за прекрасната обиколка, която сте направили - дано количката все така ви слуша и да покорите още много такива интересни маршрути. :):hello2:

Колега jnenchev, ще е интересно ако можеш да дадеш малко повече информация, тъй като това си е един доста сериозен тест на колата. Когато тръгна на тази обиколка колата на какъв пробег беше, какъв среден разход ти даде, колко човека пътувахте, удобна ли е за такива дълги разстояния (имам предвид возене, шофьорско място, местата за пътниците) и т.н?

Иначе благородно завиждам за прекрасната обиколка, която сте направили - дано количката все така ви слуша и да покорите още много такива интересни маршрути. :):hello2:

Браво на Вас и на количката. То си е за завиждане! :hello2:

Интересно би било да се даде повече статистика.

И аз наскоро бях на такова пътуване, но с малко по-различен маршрут (От Венеция отидохме в Швейцария, а на връщане Виена и Будапеща). Бяхме с Nissan Almera Tino и не беше особенно просторно. Не знам как сте пътували в колата. Струва ми се малка за подобен път, но всичко е до хората вътре. Ние сме си едри :)

П.П: Стига сте се учудвали, че колите изкарват средностатистически дълъг път. Те са добри за парите си.