micodelija Публикувано 11 Септември, 2012 Share Публикувано 11 Септември, 2012 http://www.greatwall.bg/galeriya.html no hover 5 anymore....will hover 6 arrive?!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 13 Септември, 2012 Share Отговорено 13 Септември, 2012 Имам прясна информация, че бройки на Hover H6 вече са пристигнали в България за панаира в Пловдив и към края на годината ще е по магазините. Уж е от служител на Литекс, но колко може да се разчита на приказки, не знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 13 Септември, 2012 Share Отговорено 13 Септември, 2012 И аз така разбрах, че ще е сред премиерите на панаира сега от 24-29 септември и скоро се очаква на пазара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
micodelija Отговорено 13 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 13 Септември, 2012 дакле све је спремно за нови модел, у великој британији исто стоји реклама за нови ховер 6, надам се да вам не смета српски језик уместо енглеског Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
micodelija Отговорено 13 Септември, 2012 Автор Share Отговорено 13 Септември, 2012 http://greatwallmotor.co.uk/vehicles/coming-soon/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
terminator Отговорено 14 Септември, 2012 Share Отговорено 14 Септември, 2012 (Редактирано) На тези от нас, които имат Н5 се пада нелеката задача да затвърдим мнението, че машината с право може да мери сили с утвърдените offroad марки. Колегата Berg вече нахвърли някои основни щрихи (особено с изпълнението през Железница).... а и не само той Редактирано 14 Септември, 2012 от terminator Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Berg Отговорено 21 Септември, 2012 Share Отговорено 21 Септември, 2012 На тези от нас, които имат Н5 се пада нелеката задача да затвърдим мнението, че машината с право може да мери сили с утвърдените offroad марки. Колегата Berg вече нахвърли някои основни щрихи (особено с изпълнението през Железница).... а и не само той Благодаря, Терминаторе Следващия път - отборно. Ако го спрат от производство, ще караме един уникален и неповторим автомобил (да се надяваме, че Steed няма да бъде спрян скоро и частите са съвместими ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ceko_vv Отговорено 30 Септември, 2012 Share Отговорено 30 Септември, 2012 Представителна на Литес Моторс на щанда на на Пловдивския панайр ми каза, че Н5 ще бъде пройзвеждан във България, надявам де наистина това да е така, защото джипът си има свойте достойнства Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 1 Октомври, 2012 Share Отговорено 1 Октомври, 2012 (Редактирано) Аз този въпрос го подхвърлих преди повече от два месеца. И аз имам информация че произведените с хиляди компоненти и заготовки за Н5 ще бъдат пренасочени към БГ за сглобяване, но тогава така и не се потвърди от официални източници тази информация. То няма лошо да се набляга на рекламата и пласмента на новия Н6, па макар и паркетен СУВ, ама един истински расов оф-роудър какъвто е Н5 ще бъде търсен по нашите земи още доста години. Редактирано 1 Октомври, 2012 от gwfan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
julsi Отговорено 2 Октомври, 2012 Share Отговорено 2 Октомври, 2012 В Китай произвеждат и H3 и H5. В Русия сглабят Н5, естествено с различна от нашата спецификация. Намеренията на ЛМ са до края на годината Н5 да започне да се произвежда у нас, което не знам как ще стане поради липсата все още на Евро - 5 сертификация.......но да се надяваме )) Колкото до Н6....без да искам да съм лош пророк, но го очаквайте в средата на идната година. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts