admin Posted September 5, 2012 Share Posted September 5, 2012 Форумът, чатът, скинът и езикът са ъпгрейднати. Освен това и преместени на нов сървър. Цялата работа мина с куп проблеми (очаквано), заради което и забавянето. Ако отркиете проблеми или забележки, моля да ми пишете, за да ги оправя при първа възможност, което вероятно ще е краят на седмицата. Благодаря за разбирането Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ванката Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Поздравления за добрата работа. Новия дизайн ми изглежда приятен на пръв поглед. И за сега нещата са тук и работят. :wav: :occasion14: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Говедо Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 (edited) Моля, всеки който забележи проблем да пише в тази тема като приложи скрииншот. Имайте едно на ум, браузърите кешират много неща, така че изчистете кеша и ръчно изберете новият скин за по-сигурно. Edited September 6, 2012 by Говедо Видими проблеми - отстранени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmnikolov Posted September 6, 2012 Share Posted September 6, 2012 Според мен доста трудно се намира от къде да се смени темата... Преди малко като влязох в сайта и забелязах промяната. Исках да проверя дали има и други скинове и прерових всички настройки, но така и не открих да има такава опция. Сега като видях, че е възможно след посна та Говедо пак доста се рових, докато го открия в долния ляв ъгъл на сайта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted September 10, 2012 Author Share Posted September 10, 2012 За смяната на темата, не знам в момента какво можем да направим - винаги се е сменяла така, това е по-скоро функционалност на форумния софтуер. Иначе оправих качването на картинки и аватари. Има някакъв проблем с някои стари прикачени картинки, които няма да мога да оправя - не се зареждат. Съжалявам - препоръчвам на потърпевшите да ги качат на ново и да ни извинят за неудобството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts