ParanoidBG Публикувано 2 Август, 2012 Share Публикувано 2 Август, 2012 Някой има ли информация, дали ще има модел с дизелов двигател в скоро бъдеще ? Може би вече е питано, но не намерих подобна тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 3 Август, 2012 Share Отговорено 3 Август, 2012 Няма да има такъв двигател за Волекса.И защо въобще ти е дизел ? С Газовата която предлагат ти пдата разходите с до 45%.Фактите говорят 100% в ползва на бензина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 3 Август, 2012 Share Отговорено 3 Август, 2012 В момента се предлага пикап Steed 5 с дизелов двигател 2.0. Може да разгледаш на сайта в раздел Модели. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ParanoidBG Отговорено 25 Август, 2012 Автор Share Отговорено 25 Август, 2012 Ооо няма сила да ме убеди, че автомобил се движи по-добре на газ, отколкото на Дизел , дори със заводската газова уредба. Все пак в град като Търново с множеството баири си е голяма мъка. Да благодаря за предложението за пикапа, разгледах го, просто ме интересува повече по-компактна кола, ще го умувам засега... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 25 Август, 2012 Share Отговорено 25 Август, 2012 Уви наистина на малка кола като тази, газта определено е по-чистото решение. Казвам го като човек, който уж е фен на дизелите. Първо, че дизела е по-тежък и по-шумен, вибриращ и тн (особено евентуалната му трицилиндрова версия в такава кола), второ, че газта при Волекса няма много общо с АГУ-тата и ГИ-тата, за които си чувал. При Волекса имаш истинска течна фаза и мощността не пада (дори може би се повишава малко заради по-високото октаново число на газта). Какъвто и баир да е, колкото и натоварен да си, стига да държиш двигателя в обороти (а той е 16 клапанов и обича високите) ще е като самолет и нагоре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 26 Август, 2012 Share Отговорено 26 Август, 2012 Аз с моята навъртях доста километри и мога да кажа, че съжалявам задето не сложих газ по-рано. Досега съм навъртял 12 хил. км., а при 27-30 хил. ГИ-то си избива парите. Тъкмо вчера се върнах от море и няколко пъти минавах пътя от Слъчев бряг до село Баня (посока Варна). Пътя е доста гаден - стръмен с доста завои. Тъкмо набирах и трябваше да намалявам заради следващия завой. Колата нямаше никакви проблеми като я държах в обороти и без никакъв проблем си набираше по баира и завоите до 100км/ч без проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts