lab_man Отговорено 12 Декември, 2012 Share Отговорено 12 Декември, 2012 Когато си взех колата от дилъра, ми предложи дневните светлини и ми каза, че ще струват 450 лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 13 Декември, 2012 Share Отговорено 13 Декември, 2012 (Редактирано) 560лв. общо за двете LED крушки, работа, 2-те осветителни тела и 2-те пластмаси. Взеха ми 13лв. допълнително от обявения предварително ценоразпис за работата заради това, че сменяха поляритета заради LED крушките. Още не съм свикнал напълно и все посягам към лостчето да включвам светлините, но постепенно отшумява този навик Ето обещаните снимки: Редактирано 17 Декември, 2012 от nmnikolov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valery Отговорено 7 Март, 2013 Share Отговорено 7 Март, 2013 Изглежда страхотно ! Особенно добре си пасва с белият цвят на колата. Как мислите колеги, дали за лятото ще пуснат някаква промоция с тия дневни светлини ? 500 лв ми се виждат необосновано висока цена за тази мъъъъъъничка "екстра". 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 19 Юни, 2013 Share Отговорено 19 Юни, 2013 Днес ходих до Митвас и с голяма изненада видях какво са сложили на тестовия Волекс. Казаха ми, че са го измислили скоро и гаранцията се запазва. Светлините са на Philips, предполагам нямат други освен тези: DRL светлини. Казаха ми, че излиза общо около 250лв., но не питах дали с или без ДДС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_C10 Отговорено 18 Септември, 2013 Share Отговорено 18 Септември, 2013 (Редактирано) По принцип Волекс има с заводски дневни светлини, но се монтират само на тези които се водят товарни, а на леките има само халогенни. Аз когато си купувах моят Волекс го взех с дневни светлини, изглежда много добре и съм доволен адски много. Както казах, товарните и също така на Стиид и Ховър ги има тези дневни светлини. Редактирано 18 Септември, 2013 от Говедо Правопис Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts