wesmok Публикувано 10 Май, 2012 Share Публикувано 10 Май, 2012 Здравейте! Интерисува ме какви данни може да се видят на таблото на Voleex Ц10 без да се външни устройства и програми. Има ли температура навън,в колата, моментен разход, проверка на грешки ? Ако може някой да ги изреди Пробвах да намеря User manual за колата, но не успях. Ако имате електроенен вариянт може да дадете един линк Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 10 Май, 2012 Share Отговорено 10 Май, 2012 Колата няма борд компютър, тъй че нищо не можеш да видиш без допълнителни устройства! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wesmok Отговорено 10 Май, 2012 Автор Share Отговорено 10 Май, 2012 А от тези два диспля какво може да се научи ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 10 Май, 2012 Share Отговорено 10 Май, 2012 Информация за грешки изваждат компютрите само на много високия клас автомобили. При всички останали има лампа Check Engine (както е и при Voleex), която ще светне ако някой от датчиците отчете грешка. За да прочетеш грешката с допълнително устройство, ще знаеш за какво точно е. За жалост обаче няма борд компютър, но си мисля, че poroinik беше казал, че има датчик за външна температура. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 10 Май, 2012 Share Отговорено 10 Май, 2012 но си мисля, че poroinik беше казал, че има датчик за външна температура. Сакън, поройник не е казвал такова нещо. Казвал съм може би, че е кофти, че няма такъв датчик 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 10 Май, 2012 Share Отговорено 10 Май, 2012 Има "афтърмаркет" решения с термометър за външна и вътрешна температура. Не са скъпи, но изискват малко сръчност за прекарване на кабелите за захранването и датчика. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts