Hell Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Здравейте колеги, Моля да ми препоръчате модел акумулатор за модел H3 и колко Аh да бъде.Става въпрос за 2.4 двигател газ/бензин/. Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nork Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Ако всичко ти е наред по тоците най евтиният обслужваем 74ah без значение от марката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Моя съвет е - взимаш най големия възможен акумулатор който може да влезе в предвитеното място. Но аз ходя да къмпингувам и това живо ме интересува, ако само си се возиш - взимаш си стандартния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakatnika Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Аз преди две седмици сменях моя че умря,беше 66ah.,но ми казаха че е слабичък. Взех 75ah.TOPLA,словенски. Взех го от хипермаркет.на промо.130лв.,и най хубавото е че не искат да мерят нищо по колата. Взимашгаранцията от 2г. и си тръгваш(Но трябва да си сигурен че по колата всичко е ок.) Чух само добри отзиви за марката,а и стария беше същата марка (и на бая години) Успех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 Благодаря Ви за бързите отговори.Доста четене ми спестихте и ровичкане.😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts