Hell Публикувано 28 Януари, 2020 Share Публикувано 28 Януари, 2020 Здравейте колеги, Моля да ми препоръчате модел акумулатор за модел H3 и колко Аh да бъде.Става въпрос за 2.4 двигател газ/бензин/. Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 28 Януари, 2020 Share Отговорено 28 Януари, 2020 Ако всичко ти е наред по тоците най евтиният обслужваем 74ah без значение от марката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 28 Януари, 2020 Share Отговорено 28 Януари, 2020 Моя съвет е - взимаш най големия възможен акумулатор който може да влезе в предвитеното място. Но аз ходя да къмпингувам и това живо ме интересува, ако само си се возиш - взимаш си стандартния. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 29 Януари, 2020 Share Отговорено 29 Януари, 2020 Аз преди две седмици сменях моя че умря,беше 66ah.,но ми казаха че е слабичък. Взех 75ah.TOPLA,словенски. Взех го от хипермаркет.на промо.130лв.,и най хубавото е че не искат да мерят нищо по колата. Взимашгаранцията от 2г. и си тръгваш(Но трябва да си сигурен че по колата всичко е ок.) Чух само добри отзиви за марката,а и стария беше същата марка (и на бая години) Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hell Отговорено 29 Януари, 2020 Автор Share Отговорено 29 Януари, 2020 Благодаря Ви за бързите отговори.Доста четене ми спестихте и ровичкане.😀 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts