Ivailo81 Публикувано 25 Октомври, 2019 Share Публикувано 25 Октомври, 2019 Здравейте колеги, кажете от какво стават шпилките и гайките за колелата на ховърчето? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 25 Октомври, 2019 Share Отговорено 25 Октомври, 2019 Какво значи от какво? И какво ти трябва- шпилка или гайка? Гайки под път и над път, за шпилка нямам идея, но не е нещо извънземно което да го няма в магазините Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 26 Октомври, 2019 Автор Share Отговорено 26 Октомври, 2019 (Редактирано) За тази кола нищо не е под път и над път. Под "какво" имам в предвид от каква кола са взаймо заменяеми за да мога да отида примерно в Евро 07 и да ги купя. Редактирано 26 Октомври, 2019 от Ivailo81 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 26 Октомври, 2019 Автор Share Отговорено 26 Октомври, 2019 А и ми трябват и шпилки и гайки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 26 Октомври, 2019 Share Отговорено 26 Октомври, 2019 (Редактирано) Напротив, има всичко! Това, че разчиташ някой друг да ти снесе на готово всичко е друга бира. На търгашите не разчитай защото са мързеливи и искат само да отворят каталога и толкова. Щом ти трябват и двете сваляш и гледаш по тях. Можеш все пак да кажеш и за кой ховър става дума Н3, Н5, за кой град и т.н. все неща да не гадаем. Иначе отиди в Гарвана и там има сигурен съм на 100% Редактирано 26 Октомври, 2019 от nork Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 26 Октомври, 2019 Share Отговорено 26 Октомври, 2019 Гайките зависят от джантите, как лягат, стомана, алуминии и такива неща Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 26 Октомври, 2019 Share Отговорено 26 Октомври, 2019 nork вместо да го хокаш човека помогни му ако можеш. Гарвана в кой град е ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 26 Октомври, 2019 Share Отговорено 26 Октомври, 2019 Че да не съм врачка, че да му помогна..... Именно, в кой град? Иначе Гарвана е във Варна! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 26 Октомври, 2019 Автор Share Отговорено 26 Октомври, 2019 Да колега прав си е искам лесно да достигна до информация, извинявам се ако те дразня, съвсем от скоро имам джипа даже още не е регистриран, просто мислех че този форум е създаден за да си помагаме, ето за съединителя ми помогна ти за което съм много благодарен, не задължавам никой да ми прави живота лесен, аз имам много опит но с други марки и никога не бих се замислил да помогна с това на някой дори и непознат за мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 26 Октомври, 2019 Автор Share Отговорено 26 Октомври, 2019 Джипове те h3 и h5 дори не знам по какво се различават,,моят е внос от Италия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 27 Октомври, 2019 Share Отговорено 27 Октомври, 2019 Колега в AliExpress продават само дето трябва да ги чакаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 27 Октомври, 2019 Share Отговорено 27 Октомври, 2019 (Редактирано) Ивайло, първи опит винаги трябвя да ти е в представителството - често се случва да обявят по-добра цена от джамбазите които дават втора ръка. Ако там нема - една шпилка се сваля за 15 минути. Махаш я и тичаш с нея у магазина и искаш такава. Гайки можеш да купиш втора ръка, блъснати ховъри колкото щеш. Въпроса е че ти пак, ни каза от къде си, ни с кви джанти си, ни защо реши че тряя се сменят шпилки и гайки? Поздрави Редактирано 27 Октомври, 2019 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 27 Октомври, 2019 Автор Share Отговорено 27 Октомври, 2019 Трябва да се сменят защото някой малоумен жабар ги е прецакал най вероятно с гайковерт за няколко става въпрос. Джипа е на 17 цола алуминиеви и става въпрос за района на София и да ще проверя в представителството, то въпроса стана исторически, на мен мисълта ми бе ако някой случайно знае дали има взаймозаменяеми да отида в Евро 07 за да не си губя времето, извинете ме за дреболията с която ви занимавам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 27 Октомври, 2019 Share Отговорено 27 Октомври, 2019 Алелуя..... Такива неща едва ли ще намериш точно в Еврото, щом си на 17ки, най вероятно са стоковите джанти, а те са с конус гайки. Както казах, отиди до махленския магазин който има китайски части и вероятността да намериш каквото ти трябва е голяма. Иначе би трябвало да тези: https://topcar.bg/kolesen-bolt-marka-febest-code-0484002.html И тези https://autoprofi.bg/boltove-janti-za-mitsubishi-pajero-pinin-(h6_w-h7_w)-18-gdi-(h66w)-13863.html Ама нали съм врачка....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 28 Октомври, 2019 Share Отговорено 28 Октомври, 2019 Колега, гайките ставаха от някъв нисан, само резбата внимавай, стъпката при нашите е 1.25мм. Разгледай темите, писал съм някъде от къде купих моите, даже бяха на народни цени. Мисля че вкъщи имам гайки оригинални, че съм сменил джантите и не ги ползвам. Ако имаш интерес да търся. 0894 26 81 82 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivailo81 Отговорено 28 Октомври, 2019 Автор Share Отговорено 28 Октомври, 2019 Да имам интерес ще ти звънна благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 30 Октомври, 2019 Share Отговорено 30 Октомври, 2019 (Редактирано) Намерих ги, ако ти трябват звънкай. Редактирано 30 Октомври, 2019 от vencibull Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts