admin Публикувано 23 Март, 2011 Share Публикувано 23 Март, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=77D5Fd5Q6Mw Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecooo Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 Е, това си е един вид реклама. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fitibaldi Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 Е, това си е един вид реклама. не би могло да е реклама. и аз с мойта 124-ка съм дърпал джип, който беше затънал до праговете на плажа. ама аз бях на твърда почва и с дълго въже Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gwfan Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 То това недоразумение на БМВ няма нищо общо с "джиповете" ... преди години един такъв, уж с хубави гуми закъса в квартала на 4-5 см сняг ... т'ва става само за мутреси да се пъчат колко богат любовник имат, ама излезеш ли от асфалта с него ще ти трябва трактор. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vitku Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 Е, много зависи. Преди години пред блока ми, един Q7 боксуваше безпомощно на максимум 4 градуса наклон на 4-5 санта сняг, на хубав път, по който току що бях минал с колата ми, която струва стотина пъти по-малко от него. Но беше с огромните си летни гуми. Малка подробност. Помоли ми се човека съвсем културно и го дръпнах. за да мине тия проблемни 10 метра. Т.е.много зависи от ситуацията и от уменията на шофьора. Накрая най-проходими винаги се оказват тракторите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlos7ar Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 Който не кара кола само на него не му се е случвало да закъса , но подбни машини обикновенно закъсват поради не добра преценка на ситуацията и най- вече надценяване на възможностите на автомобила. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobonikolov Отговорено 20 Декември, 2011 Share Отговорено 20 Декември, 2011 А ето тук един Hover H5 2.0 CDI дърпа цял камион :-) http://www.youtube.com/watch?v=-LyUC7TGlZ4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vitku Отговорено 21 Декември, 2011 Share Отговорено 21 Декември, 2011 Аха, скоро ще ги пуснат и в Метрото, да дърпат мотрисите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 21 Декември, 2011 Share Отговорено 21 Декември, 2011 Тия клипчета са ясни. По-добре разгледайте руските от офроуда и карането в снега с Hover. Доста впечатляващо, а и не са от производителя. Качват ги собственици. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koseto31 Отговорено 8 Януари, 2012 Share Отговорено 8 Януари, 2012 Има доста странен преден капак. Този отвор за ИНТЕРКУЛЕР ли е. На нито един от моделите до сега не съм виждал с такъв преден капак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts