admin Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Попадна ми това видео-ревю на Hover H3. Колата е интересна, изглежда много модерно (честно казано и интериора и екстериора ме грабват с една идея повече от H5 - черния салон много й отива, както фаровете и решетката са много готини). Не знам дали е по-малка или на същата рама (изглежда да е малко по-малка), но разликите освен във външния вид са и в това, че няма бавни скорости, което може да се окаже плюс за някои хора, които не възнамеряват да я ползват в по-тежки условия, а предимно шосе. Предстои да видим дали когато Литекс разширят гамата на произвежданите коли през 2012-2013та този модел ще бъде включен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feikot Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Значително по-добре изглежда от Н5...И вътре е по-добре,не знам защо са решили да целят европейския пазар с Н5 при положение,че е наличен този,дано да пуснат и 3ката след време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitku Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 (edited) Мдааа... вероятността да пуснат на мястото на H5, спрения от производство и предществащ го H3 е как да кажа... несъществуваща. Да не говорим, че практически моделите са почти еднакви - едни размери, една база, подобни двигатели... http://www.china-aut...eat_wall_hover/ Виж вече H6 е друга работа. Няма рама, почти половин тон по-лек. Друг дизайн. Edited November 21, 2011 by Vitku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Всъщност си напълно прав, сега се разрових за информация и наистина H3 е модел правен от 2006та до 2011та и вече е спрян, заместван от H5. Интересно е, че Hover H3 е първия китайски автомобил изнасян в по-големи количества в Европа - има 30 000 бройки продадени в Италия от него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radioworld Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Този ми прилича на някаква междинка м/у Н3 и Н5....защото вътре е абсолютно същия като сегашните Н5, само че с климатроник. От вън е купе на Н5 с предница на Н3 .Може би на стария модел са приложили част от нещата на Н5 преди да започнат неговото производство. Иначе изглежда добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terminator Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Абсолютни два (++) за решетката с фаровете и за климатроника - ако е такъв! В клипа ми се стори, че има 4L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.videv Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Колеги, от днес съм тук. Извинявайте ако съм досаден. От 1 месец съм собственик на Хувър само че модела е CUV. някои може ли да обясни нещо. Не е като тоя Н3 не и Н5. Май събира и от двата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts