Jump to content

Интересно видео на Hover H3 (на руски)


admin
 Share

Recommended Posts

Попадна ми това видео-ревю на Hover H3. Колата е интересна, изглежда много модерно (честно казано и интериора и екстериора ме грабват с една идея повече от H5 - черния салон много й отива, както фаровете и решетката са много готини). Не знам дали е по-малка или на същата рама (изглежда да е малко по-малка), но разликите освен във външния вид са и в това, че няма бавни скорости, което може да се окаже плюс за някои хора, които не възнамеряват да я ползват в по-тежки условия, а предимно шосе. Предстои да видим дали когато Литекс разширят гамата на произвежданите коли през 2012-2013та този модел ще бъде включен.

 

Link to comment
Share on other sites

Значително по-добре изглежда от Н5...И вътре е по-добре,не знам защо са решили да целят европейския пазар с Н5 при положение,че е наличен този,дано да пуснат и 3ката след време.

Link to comment
Share on other sites

Мдааа... вероятността да пуснат на мястото на H5, спрения от производство и предществащ го H3 е как да кажа... несъществуваща.

Да не говорим, че практически моделите са почти еднакви - едни размери, една база, подобни двигатели...

 

http://www.china-aut...eat_wall_hover/

 

Виж вече H6 е друга работа. Няма рама, почти половин тон по-лек. Друг дизайн.

Edited by Vitku
Link to comment
Share on other sites

Всъщност си напълно прав, сега се разрових за информация и наистина H3 е модел правен от 2006та до 2011та и вече е спрян, заместван от H5. Интересно е, че Hover H3 е първия китайски автомобил изнасян в по-големи количества в Европа - има 30 000 бройки продадени в Италия от него :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Този ми прилича на някаква междинка м/у Н3 и Н5....защото вътре е абсолютно същия като сегашните Н5, само че с климатроник. От вън е купе на Н5 с предница на Н3 .Може би на стария модел са приложили част от нещата на Н5 преди да започнат неговото производство. Иначе изглежда добре.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Колеги, от днес съм тук. Извинявайте ако съм досаден. От 1 месец съм собственик на Хувър само че модела е CUV. някои може ли да обясни нещо. Не е като тоя Н3 не и Н5. Май събира и от двата.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...