Jump to content

Интересно видео на Hover H3 (на руски)

admin
 Share

Recommended Posts

Попадна ми това видео-ревю на Hover H3. Колата е интересна, изглежда много модерно (честно казано и интериора и екстериора ме грабват с една идея повече от H5 - черния салон много й отива, както фаровете и решетката са много готини). Не знам дали е по-малка или на същата рама (изглежда да е малко по-малка), но разликите освен във външния вид са и в това, че няма бавни скорости, което може да се окаже плюс за някои хора, които не възнамеряват да я ползват в по-тежки условия, а предимно шосе. Предстои да видим дали когато Литекс разширят гамата на произвежданите коли през 2012-2013та този модел ще бъде включен.

Значително по-добре изглежда от Н5...И вътре е по-добре,не знам защо са решили да целят европейския пазар с Н5 при положение,че е наличен този,дано да пуснат и 3ката след време.

Мдааа... вероятността да пуснат на мястото на H5, спрения от производство и предществащ го H3 е как да кажа... несъществуваща.

Да не говорим, че практически моделите са почти еднакви - едни размери, една база, подобни двигатели...

http://www.china-aut...eat_wall_hover/

Виж вече H6 е друга работа. Няма рама, почти половин тон по-лек. Друг дизайн.

Edited by Vitku

Всъщност си напълно прав, сега се разрових за информация и наистина H3 е модел правен от 2006та до 2011та и вече е спрян, заместван от H5. Интересно е, че Hover H3 е първия китайски автомобил изнасян в по-големи количества в Европа - има 30 000 бройки продадени в Италия от него :)

• 10 months later...

Този ми прилича на някаква междинка м/у Н3 и Н5....защото вътре е абсолютно същия като сегашните Н5, само че с климатроник. От вън е купе на Н5 с предница на Н3 .Може би на стария модел са приложили част от нещата на Н5 преди да започнат неговото производство. Иначе изглежда добре.

• 4 months later...

Колеги, от днес съм тук. Извинявайте ако съм досаден. От 1 месец съм собственик на Хувър само че модела е CUV. някои може ли да обясни нещо. Не е като тоя Н3 не и Н5. Май събира и от двата.