kriss1 Публикувано 21 Февруари, 2018 Share Публикувано 21 Февруари, 2018 Колеги,закупих ролбар на Misutonida втора употреба за Ховър 5,но пристигна без планките за монтаж.Моля някой, ако има снимки или чертежи на въпросните планки,да помогне като ги качи,за да се помъча да си ги направя.Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 21 Февруари, 2018 Share Отговорено 21 Февруари, 2018 Как го взе и от къде??? Всеки добър железар ще ти направи планки, аз си огънах заден дето да крие теглича , отидох в приятелска фирма и ми го направиха.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 21 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 21 Февруари, 2018 Купих го от човек свалил го от джипа си,но не знае къде са планките.Ховъра е купен тук от представителство ,явно е бил в някаква промоция,защото е бил с ролбара и защита на задната броня.Проблема не е в изработката,а е в това,че нямам представа как и глеждат планките. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 21 Февруари, 2018 Share Отговорено 21 Февруари, 2018 В сервиза в Пловдив видях, че предлагат такива- виж и питай в официален сервиз!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 21 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 21 Февруари, 2018 В нашия град представителството предлага аксесоарите само по заявка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 21 Февруари, 2018 Share Отговорено 21 Февруари, 2018 ЕЕЕ да де ама снимка няма ли??? Или чертеж... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 21 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 21 Февруари, 2018 Имало вътре в самите кашони и снимки и инструкции за монтажа,но иначе нямали тъй като не са монтирали,а били продали само един за Стиид.Има надежда и стария собственик да ги намери или поне обеща по телефона да погледне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 22 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 22 Февруари, 2018 Колега Kan4o,възможно ли е когато минаваш покрай сервиза и разполагаш с време да снимаш планките за захващането на ролбара,разбира се ,ако ти дадат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 22 Февруари, 2018 Share Отговорено 22 Февруари, 2018 Купуваш си "квадратна" тръба 5 Х5,3х4 см ,или нещо подобно.Трябват ти две парчета по 15,20 см и го заватявашдиректно на рамата,отпред,така че да може да се сваля бронята,ако се наложи. Аз така си сложих на моя,само че е само,дъгообразна тръба(с форма на лък)',от край до край,т.е.от гума до гума,почти.Тръбата е безшевна,ф-60мм,дебелина на стената 6 мм.Яко.По натам предстои и отзад такава тръба(дъга) и силови прагове... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 22 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 22 Февруари, 2018 Благодаря за отговора колега Snipi,но при теб е силова защита,а при мен е по скоро за визия.Опитвам се да намеря снимка на оригиналните планки предвидени от производителя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 22 Февруари, 2018 Share Отговорено 22 Февруари, 2018 Хвани го по здравословни,щото при лекичко чукване,хлътва на зад и белята става голяма.А така и така ще го монтираш.... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 22 Февруари, 2018 Share Отговорено 22 Февруари, 2018 +1 да го хванеш мъжката. Заварявай за рамата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 25 Февруари, 2018 Share Отговорено 25 Февруари, 2018 Я виж тук и питай тоя колега : Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 25 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 25 Февруари, 2018 Благодаря за отговора Кънчо,но моят ролбар е стандартен,предлаган от представителствата Great wall ,а този е тунинг изпълнение от фирма по поръчка.Лошото е,че града ни е малък и представителството не държи нищо в наличност.Отиваш поръчваш и ,ако го има на склад пристига на другия ден,ако не,ти казват колко месеца ще трябва да чакаш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 25 Февруари, 2018 Share Отговорено 25 Февруари, 2018 Аз не мога да помогна за Пловдив, не съм от там и скоро нямам път...просто бях на малък ремонт в сервиза и до като чаках видях тези ролбари. Обади се по телефона на магазина и питай, ако имат да ти сканират принадлежностите. Не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 25 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 25 Февруари, 2018 Благодаря,ще потърся контакт в Пловдив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 12 Март, 2018 Автор Share Отговорено 12 Март, 2018 Темата е за ключ,намерих снимки и си направих планки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts