Jump to content

Помощ за ролбар Ховър 5


kriss1
 Share

Recommended Posts

Колеги,закупих ролбар на Misutonida втора употреба за Ховър 5,но пристигна без планките за монтаж.Моля някой, ако има снимки или чертежи на въпросните планки,да помогне като ги качи,за да се помъча да си ги направя.Благодаря предварително.

received_775454885986366.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Как го взе и от къде??? Всеки добър железар ще ти направи планки, аз си огънах заден дето да крие теглича , отидох в приятелска фирма и ми го направиха....

Link to comment
Share on other sites

Купих го от човек свалил го от джипа си,но не знае къде са планките.Ховъра е купен тук от представителство ,явно е бил в някаква промоция,защото е бил с ролбара и защита на задната броня.Проблема не е в изработката,а е в това,че нямам представа как и глеждат планките.

Link to comment
Share on other sites

Имало вътре в самите кашони и снимки и инструкции за монтажа,но иначе нямали тъй като не са монтирали,а били продали само един за Стиид.Има надежда и стария собственик да ги намери или поне обеща по телефона да погледне.

Link to comment
Share on other sites

Колега Kan4o,възможно ли е когато минаваш покрай сервиза и разполагаш с време да снимаш планките за захващането на ролбара,разбира се ,ако ти дадат?

Link to comment
Share on other sites

Купуваш си "квадратна" тръба 5 Х5,3х4 см ,или нещо подобно.Трябват ти две парчета по 15,20 см и го заватявашдиректно на рамата,отпред,така че да може да се сваля бронята,ако се наложи. Аз така си сложих на моя,само че е само,дъгообразна тръба(с форма на лък)',от край до край,т.е.от гума до гума,почти.Тръбата е безшевна,ф-60мм,дебелина на стената 6 мм.Яко.По натам предстои и отзад такава тръба(дъга) и силови прагове...

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за отговора колега Snipi,но при теб е силова защита,а при мен е по скоро за визия.Опитвам се да намеря снимка на оригиналните планки предвидени от производителя.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за отговора Кънчо,но моят ролбар е стандартен,предлаган от представителствата Great wall ,а този е тунинг изпълнение от фирма по поръчка.Лошото е,че града ни е малък и представителството не държи нищо в наличност.Отиваш поръчваш и ,ако го има на склад пристига на другия ден,ако не,ти казват колко месеца ще трябва да чакаш.

Link to comment
Share on other sites

Аз не мога да помогна за Пловдив, не съм от там и скоро нямам път...просто бях на малък ремонт в сервиза и до като чаках видях тези ролбари. Обади се по телефона на магазина и питай, ако имат да ти сканират принадлежностите. Не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...