snipi Публикувано 16 Февруари, 2018 Share Публикувано 16 Февруари, 2018 (Редактирано) Ако някой знае,какви от къде,заместители,родни,да сподели,за в сервизите е ясно... Редактирано 16 Февруари, 2018 от snipi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 16 Февруари, 2018 Share Отговорено 16 Февруари, 2018 По принцип от аутлендера по снимки трябва да са същите,но два пъти ми доставяха и все греда. Не се губи със заместители според мен. В представителите цената за комплект е 72лв с включен ДДС,а ако знаеш кой ти е проблемния можеш да си купиш само него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 18 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 18 Февруари, 2018 Така ще е ясно,щото се поогледах по сайтовете,но кашата е пълна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 18 Февруари, 2018 Share Отговорено 18 Февруари, 2018 Ето ти на Тесла :http://www.tesla-blatna.cz/en/ignition-lead-set,mitsubishi-pajero-ii-v2_w-v4_w-year-04-91-04-00-engine-4g64-capacity-82-2351,2972,200#results и свещи :Pajero 2400 2.4 03.91 - 4G64 4 1,1 BPR6ES-11 4824 13 LPG 2 НЖК това е в каталога на КОСЕР... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 19 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 19 Февруари, 2018 Мерси,каква е цената,знаеш ли,че не пише в сайта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 19 Февруари, 2018 Share Отговорено 19 Февруари, 2018 Тези няма да станат защото профила на кабела няма да уплътни на капака на главата и ще стане голямо мазало след време. "Варна Моторс" имат го комплекта за целия двигател , но може и по един 0887889939 http://greatwall.bg/dilari/варна/ Проверено днес налични са всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 19 Февруари, 2018 Share Отговорено 19 Февруари, 2018 72лв с включен ДДС Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 19 Февруари, 2018 Share Отговорено 19 Февруари, 2018 Прав е Краси, днес си купих 72 лева, на жипката ми в момента са такива...значи 119400 км не са сменяни, е след още малко ще ги сменя...като стане на 120000. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 19 Февруари, 2018 Share Отговорено 19 Февруари, 2018 1 hour ago, Kan4o said: Прав е Краси, днес си купих 72 лева, на жипката ми в момента са такива...значи 119400 км не са сменяни, е след още малко ще ги сменя...като стане на 120000. Колега има ли някакъв номер на кабелите който си закупил. Аз взех на Тесла Т538B но се оказа че конектора за бобината се различава.(конектора на кабелите е стандарт DIN, докато конектора на бобината е стандарт 4mm). Благодаря предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 19 Февруари, 2018 Share Отговорено 19 Февруари, 2018 Не нищо даже и не съм ги сравнявал оставих ги в багажника , но са от фирмен сервиз и магазин на Греата и са много сносни..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 20 Февруари, 2018 Автор Share Отговорено 20 Февруари, 2018 Ако някой има стари кабели за изхвърляне,от Х5,приемам дарения.трябват ми за експеримент-преработка,за който ще пиша после.Любо 0888 61 97 61. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 24 Февруари, 2018 Share Отговорено 24 Февруари, 2018 За Ховер H5 кабели който могат да се използват са: Тесла T315B и T313B. Немога да намеря в online магазините аналог на тези кабели от други производители. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 1 Март, 2018 Share Отговорено 1 Март, 2018 Кабели тесла Т315B пасват идеално, цената е 45лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 1 Март, 2018 Share Отговорено 1 Март, 2018 Снимай ги и ги покажи тия кабели.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 5 Март, 2018 Share Отговорено 5 Март, 2018 Прикачам снимки на кабелите. Между другото са малко по-дълги от оригиналните кабели, което позволява ако се наложи да се монтира бобина с друг размер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 На вид са същите , като оригиналните купени от фирмения магазин, само на надписите пише друго... и че са произведени в САЩ. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 Сега и ако качите информация от къде и как могат да се закупят темата ще стане и полезна освен информативна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 Мойте са купени от фирмен магазин за 72 лева по нагоре съм писал...утре ги сменям заедно със свещи и други дреболии...Ще снимам утре старите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 За тези от мрежата на оторизираните дилъри е ясно - ти си писал цена и доставчик. Колегата с алтернативната "тесла" ако може да даде инфо освен за цената и доставчик та който търси ............................ и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 6 Март, 2018 Share Отговорено 6 Март, 2018 теслата според моя опит с тях не стават,след 2000км ги смених Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 7 Март, 2018 Share Отговорено 7 Март, 2018 (Редактирано) Ето ги оригиналните кабели, същите сложих днес- вижда се втори кабел, прегорял е там дето прави контакт с връзката за свеща е може да се направи и от 2 да стане 1 и да върне от път - останалите са добре . Въпреки всичко ги смених. Минали са точно 119955 км като последните 1000 усещах прекъсване на тихите обороти заради искренето, но колата си вървеше. вижда се и номенклатурният номер на единният кабел, защото те се продават поотделно. Свещи махнаха НЖК и сложиха «BOSCH» FR7DCX+11 ....Те бяха на 30000 км тамън за смяна. Не слагам платина , иридии и прочие..още от как съм шофьор и си знам- най обикновени свещи и 25-30 к км... Редактирано 7 Март, 2018 от Kan4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 8 Март, 2018 Share Отговорено 8 Март, 2018 (Редактирано) On 3/6/2018 at 8:14 PM, Krasimirr said: За тези от мрежата на оторизираните дилъри е ясно - ти си писал цена и доставчик. Колегата с алтернативната "тесла" ако може да даде инфо освен за цената и доставчик та който търси ............................ и т.н. Колеги кабелите ги закупих от АутоСтар в София, но ги имаше и в други магазини за авто части който ги поръчват след заявка, в Косер без отстъпка бяха на 56 лв, в АутоПлюс също ги доставяр след поръчка но цената беше по-висока. Иначе и аз изчетох доста мнения за кабели Тесла, но всепак реших да ги пробвам че нямаше друга алтернатива на оригиналните кабели (не искам да купувам от официалните представителства) Редактирано 8 Март, 2018 от Ginoo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
snipi Отговорено 25 Март, 2018 Автор Share Отговорено 25 Март, 2018 Въпроса е решен при мен по следния начин Купих си кабелчета от Алиекспрес,смених си ги и придърпването изчезна-17-18 евра Купих си кабелчета за Зил 130 с медно жило от Ботевградско шосе бл 2,за 30лв,8бр,т е два комплекта Старите си кабели ги подмениха с Зиловските и има едни на колата,едни резерва комплект и още едни разперва само кабел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 25 Март, 2018 Share Отговорено 25 Март, 2018 Дай да ги видим тия Зиловски кабели- снимай ги....... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 28 Март, 2018 Share Отговорено 28 Март, 2018 На 25.03.2018 г. at 8:57, snipi написа: Въпроса е решен при мен по следния начин Купих си кабелчета от Алиекспрес,смених си ги и придърпването изчезна-17-18 евра Купих си кабелчета за Зил 130 с медно жило от Ботевградско шосе бл 2,за 30лв,8бр,т е два комплекта Старите си кабели ги подмениха с Зиловските и има едни на колата,едни резерва комплект и още едни разперва само кабел може ли снимка или линк за тези от али Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts