vencibull Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Здравейте, от днес и аз съм горд собственик на H3. Произведен е 2010 година, 2.5tci двигател, много ми харесва, надявам се ако някога имам нужда от помощ или ако мога аз с нещо да помогна да намеря точните хора тук. Поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbg Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Честито колега! Със здраве да си го караш и много безаварийни километри! Чакаме снимки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terminator Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Честито и от мен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 Колеги да ви помоля да препоръчате хубави зимни гуми? Ще се карат 80-90% асфалт и чат пат извън пътя. Сегашните гуми са четирисезонни- пирели скорпион, и ги усещам че не се държат добре при по ниски температури. Благодаря предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Явор Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Здравейте ,от понеделник 10/3/17 и аз съм от този отбор попадна ми Н5 декември 12г на 90 хил км и понеже още се води в гаранция посетих Митвас в Дружба да видя кво се случва и най вече дали ще ми признаят гаранцията(машината е стояла на паркинг малко повече от година и половина ). Казано честно съм малко разочарован -търсят ми 280 лв за смяна на масло и филтри............Най фрапиращото е че има дребен теч на масло от гарнитурата на картера до тук добре нищо страшно .......но забележете какво искат да направят в Митвас-да сменят маслото и филтрите и после да пуснат запитване към Литекс за да оправят гарнитурата на картера,по гаранция!!!!!!!....Моля кажете аз ли съм идиот???????Като този проблем може да се оправи при първата смяна на масло с ресурс от половин туба силикон и развиване на 10-15 болта ф6....та колеги чудя се дали да се занимавам с официалния сервиз или да запретвам ръкави и сам да си свърша упражнението, което по груби сметки не би трябвало да ми излезе повече от 120-150 лева при положение че сипвам същото масло като в сервиза ?????? Като цяло колата е много слънчева и красива не чука не трака добре се държи на пътя малко е по мудна от колкото ми се иска и съм свикнал ( преди карах аутлендър 1 4G63 ) но като цяло е супер поне за сега. От понеделник да сега си поиграх с някой дребни забележки - подгрева на лявата седалка не работеше , проблема се оказа в платката след бърза смяна на реле и кондензатор стана ясно че проблема е по пистите на тази прословута платка цена в митвас 206 лв. или 216 лв. нещо от този род .....проблема се реши с един 6А ключ - 2.60 лв. и няколко изгорели бушона 1 лв . ако някой колега има време и желание с най голямо удоволствие бих разменил опит(колкото и да ми е скромен с този модел ) на по напитка (бира кафе и т.н.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_ivo Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Честита придобивка. Ако можеш да ползваш гаранционна подръжка според мен е по добре да изчакаш. По принцип такъв е редът и аз съм чакал за едно копче да пишат до Литекс но всичко мина нормално и ми обслужиха колата гаранционно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Колега влезни в ru.aliexpress, има комплект филтри и за бензинов и за дизелов двигател - 40-50 долара с доставката. Аз ще поръчвам началото на Април и ще споделя дали съм доволен. Честита придобивка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Явор Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 10 hours ago, vencibull said: Колега влезни в ru.aliexpress, има комплект филтри и за бензинов и за дизелов двигател - 40-50 долара с доставката. Аз ще поръчвам началото на Април и ще споделя дали съм доволен. Честита придобивка! Благодаря колега, само да кажа че ползвам доста добри отстъпки в две три фирми за доставка на части (35-50%) и със сигурност ще ми излезе по е тънко а и качеството на маслото е доста добро специално за кастролла идва ми от Чехия ,синтетиката е на цена около 70-75 лв/ 5 л при положение че по магазините е 110 -120 лв, а филтрите са направо смешни цени : маслен 5-7 въздушен 10-15 горивния е и той там..........та затова се чудя дали да се занимавам въобще с официалния сервиз .......ако някой има нужда от нещо като части да пише ще помагам с квото мога Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelev_48 Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 On 19.03.2017 г. at 7:29 AM, Явор said: Здравейте ,от понеделник 10/3/17 и аз съм от този отбор попадна ми Н5 декември 12г на 90 хил км и понеже още се води в гаранция посетих Митвас в Дружба да видя кво се случва и най вече дали ще ми признаят гаранцията(машината е стояла на паркинг малко повече от година и половина ). Казано честно съм малко разочарован -търсят ми 280 лв за смяна на масло и филтри............Най фрапиращото е че има дребен теч на масло от гарнитурата на картера до тук добре нищо страшно .......но забележете какво искат да направят в Митвас-да сменят маслото и филтрите и после да пуснат запитване към Литекс за да оправят гарнитурата на картера,по гаранция!!!!!!!....Моля кажете аз ли съм идиот???????Като този проблем може да се оправи при първата смяна на масло с ресурс от половин туба силикон и развиване на 10-15 болта ф6....та колеги чудя се дали да се занимавам с официалния сервиз или да запретвам ръкави и сам да си свърша упражнението, което по груби сметки не би трябвало да ми излезе повече от 120-150 лева при положение че сипвам същото масло като в сервиза ?????? Като цяло колата е много слънчева и красива не чука не трака добре се държи на пътя малко е по мудна от колкото ми се иска и съм свикнал ( преди карах аутлендър 1 4G63 ) но като цяло е супер поне за сега. От понеделник да сега си поиграх с някой дребни забележки - подгрева на лявата седалка не работеше , проблема се оказа в платката след бърза смяна на реле и кондензатор стана ясно че проблема е по пистите на тази прословута платка цена в митвас 206 лв. или 216 лв. нещо от този род .....проблема се реши с един 6А ключ - 2.60 лв. и няколко изгорели бушона 1 лв . ако някой колега има време и желание с най голямо удоволствие бих разменил опит(колкото и да ми е скромен с този модел ) на по напитка (бира кафе и т.н.) Колега,тази снимка на ул.Доспат ли е? Аз съм на Тунджа и ако си от този район можем да споделим опит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Явор Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 3 minutes ago, zhelev_48 said: Колега,тази снимка на ул.Доспат ли е? Аз съм на Тунджа и ако си от този район можем да споделим опит. улицата е Султан тепе , но на Доспат имам апартамент там и ми е познат района а и ми е близо само кажи кога 0886846591 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts