admin Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация! Линк: http://picasaweb.google.com/plamen.likiov/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktoros75 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация! Според мен едва ли полагат асфалт във вътрешноста на халетата. Струвами се, че правят друг тип индустриална настилка, подходяща за такъв тип производствени площадки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest illegal Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Според мен изливат бетон вътре, даже на едната снимка се виждаше! Аз ги сложих в другия форум, но ги свалям и си правя отделни албуми, понеже директно от пикасата на Ликьов нещо се губят, като ги копирам от там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted March 22, 2011 Author Share Posted March 22, 2011 Не разбирам от настилки. Може би "асфалтират" не е правилната дума, но това беше естествената ми реакция към това, че има валяци и настилка в едно от халетата. Адски бързо са го застлали обаче. Като гледам колко бързо действат, може би Литекс Моторс ще започнат да продават модели на Great Wall направени у нас още есента. Нали в момента продават внесени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RFF Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 До колкото знам, използват се настилки които не попиват течности. Такива използват в сервизите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsvetanVR Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 До колкото знам, използват се настилки които не попиват течности. Такива използват в сервизите. Най-вероятно. Не това е най-важното обаче. Радват ме с какви темпове напредват - някои си правят апартаментите по-дълго.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sea Dragon Posted March 23, 2011 Share Posted March 23, 2011 Според мен ако не ускорят довършителните работи няма да се включат в срока до 1 август. Но може би това не еважно за тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TsvetanVR Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Абе то да стане всичко както трябва и да заработи завода, пък може и на 1 Септември да е, няма особено значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusenche Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Бавно се строи, но бързо ще се сглобяват детайлите. Предполагам. Добре е с тези прозорци на покрива, поне в халето е светло и влиза естествена светлина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Така като гледам голямо неща ще става там ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пламен Ликьов Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация! Към admin Моля те, не публикувай мои снимки. Не е редно. Можеш само да обявиш линка към сайта ми: picasaweb.google.com/plamen.likiov/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Писах ти мейл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts