Jump to content

Снимки на завода на Литекс Моторс от 21.03.2011

admin
 Share

Recommended Posts

Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация!

Според мен едва ли полагат асфалт във вътрешноста на халетата. Струвами се, че правят друг тип индустриална настилка, подходяща за такъв тип производствени площадки.

Guest illegal

Според мен изливат бетон вътре, даже на едната снимка се виждаше! Аз ги сложих в другия форум, но ги свалям и си правя отделни албуми, понеже директно от пикасата на Ликьов нещо се губят, като ги копирам от там  :o

Не разбирам от настилки. Може би "асфалтират" не е правилната дума, но това беше естествената ми реакция към това, че има валяци и настилка в едно от халетата. Адски бързо са го застлали обаче. Като гледам колко бързо действат, може би Литекс Моторс ще започнат да продават модели на Great Wall направени у нас още есента. Нали в момента продават внесени.

До колкото знам, използват се настилки които не попиват течности. Такива използват в сервизите.

До колкото знам, използват се настилки които не попиват течности. Такива използват в сервизите.

Най-вероятно. Не това е най-важното обаче. Радват ме с какви темпове напредват - някои си правят апартаментите по-дълго.. :)

Бавно се строи, но бързо ще се сглобяват детайлите. Предполагам.

Добре е с тези прозорци на покрива, поне в халето е светло и влиза естествена светлина.

Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация!

Към admin

Моля те, не публикувай мои снимки. Не е редно.

Можеш само да обявиш линка към сайта ми:

picasaweb.google.com/plamen.likiov/