Jump to content

TsvetanVR

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TsvetanVR last won the day on November 1 2011

TsvetanVR had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About TsvetanVR

 • Rank
  Drift King

Contact Methods

 • ICQ
  320348670

Profile Information

 • Адрес:
  Враца
 • Карам:
  BMW 330D E90 LCI
 1. Такаа....пътувам си аз към София, идвайки от Пловдив, наближавам последния светофар преди Цариградско и гледам застанали някакви автовози - два на брой. Спирам и к'во да видя - натъпкани и двата с единственото ни родно производство - Great Wall Motors - и от трите модела по много. Реших да споделя. Тепърва ще се пълнят улиците... Щях да снимам, ама нямаше време.
 2. Добре изглежда количката, колега. А цветът ми е един от любимите изобщо! Честито и само гуми и накладки да сменяш!
 3. БалканСтар продават Mercedes, Mitsubishi, Maybach, Chrysler, Dodge и Jeep.
 4. Пич, ти сериозно ли? Качвал ли си се в Дачия? Карал ли си такава? 'Щото аз имам един Логан служебен 2010-та година на 10000км и е пълно дърво...а струва над 15к нов мисля. На 20 години съм и никога, ама никога не съм имал проблеми с кръста - е с тая кола като мина 200-300км днес и ми се е*ава мамата...и кръст ме боли, и врат ме боли...УЖАС. Да не говорим, че пластмасовия интериор е от по-скапан материал отколкото кутията на въздушния филтър на BMW E36-цата ми '94 набор...CD-то някакво на Blaupunkt, което дори MP3 не чете, да не говорим, че телефонът ми вади по-добър звук. За какво качество говорим? И така, темата е за Voleex-а, нека да не се разводнява прекалено.
 5. Преместих темата в правилния раздел. Внимавай следващия път. Лека нощ.
 6. Абе то да стане всичко както трябва и да заработи завода, пък може и на 1 Септември да е, няма особено значение.
 7. Най-вероятно. Не това е най-важното обаче. Радват ме с какви темпове напредват - някои си правят апартаментите по-дълго..
 8. И аз съм на същото мнение. Пък и така и хората на трафик ще могат да следят какво се случва, без да им съдират кожите. Ще ти пусна няколко. Готина е системата, позната ми е и от други форуми. Няма да е лошо да се сложи и iTrader по-натам. Съгласен! Може да се затвори по-късно само раздел Купува/Продава за гости и нови членове (под определен брой мнения и месец-два примерно)
 9. Доста по-симпатично ми изглежда от разните тойотки и т.н.
×
×
 • Create New...