Jump to content

Rusenche

Members
 • Мнения

  19
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Rusenche

 • Ранг
  Member
 1. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Фактът, че е пуснато в публикация, е достатъчен. Това за "говоренето" в сайтове .... оставям сам да си говорите, защото и тонът Ви е за махалата. Когато си "говорите" с мен в сайта, ще се отнасяте с респект, както аз го правя към останалите. Тей де, тей де, това го знам, мисълта ми беше, че съм пропуснал последните им обяви от 4 месеца насам и следящите обявите им може да са забелязали евентуално да са пускани обяви за завършили, но без опит. Не случайно акцентирах в предния си коментар дали са налични обяви за наемане без опит. Това за наемането на хора без опит е разпространено от "Литекс Моторс", не от мен. Затова питам дали има такова наемане. Явно няма такива обяви.
 2. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  "СПЕЦИАЛИСТ ГАРАНЦИИ НОВИ АВТОМОБИЛИ" .. много неграмотно написана обява. Потресен съм от персонала, пуснал я. Неизвестно време не следя какво се случва с обявите им, но ми прави впечатление, че има сериозно разминаване в това, което се говореше преди и това, което се набира сега. Преди се прокламираше, доста гръмко, че ще се наемат специалисти, наскоро завършили инженери, нямащи опит. Нищо такова няма досега в пусканите обяви. В новата обява: Някой ще си направи ли труда да ми покаже тяхна обява, за която не се изисква опит ?
 3. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Литекс Моторс АД набира специалисти за завода за автомобили в гр. Ловеч : Позиция : 1.Отдел Снабдяване - Закупчик / Доставчик; І. Описание на длъжността: 1.Изпълнява заявки за закупуване на стоки и материали. 2.Оформя документите на закупуваните стоки и материали и организира доставянето им. 3.Съпровожда стоките и материалите по време на транспортирането им и следи за рационалното използване на транспортните средства. 4.Води установената първична отчетност по приемане и предаване на стоките и материалите. 5.Изпълняване и на други конкретно възложени задачи, свързани с изпълняваната длъжност. 6. Отговаря за количеството качеството на закупените стоки и материали и документацията, свързана с предаването им на материалноотговорното лице за заприходяване. IІ. Изисквания на длъжността. 1. Висше образование. 2. Здравно състояние – добро психическо здраве. 3. Личностни изисквания- отговорен, сръчен, прецизен, честен, лоялен към работодателя си. 4. Владеене на английски език ; 5. Стаж по специалността III. Документи за кандидатстване: - Мотивационно писмо на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - CV на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 4. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Работодателят, като пуска странни обяви, не знае какво точно иска. Или си формулира точно и ясно какво желае да наеме и пуска коректен текст, или пуска неща, които не чете с мозък, а механично действа. Колкото до обявите .... срещах откровена гавра от "работодатели" с пуснати обяви ... Примерно: Търси се хигиенистка и като изисквания е написано да владее английски език, да има минимум 2 години опит и забележете ..... "Фирмата предлага заплащане според заслугите". Подадох оплакване срещу тази обява, която смятам за гавра и беше свалена. Много са такива обяви, които са ***************. Все още чакам да видя кога ще пуснат обява за работна позиция, за която стаж не се изисква. Това беше поднесено много широко в медиите. Дали е било само PR масова акция затова или ще е истина ... ИНЖЕНЕР - ТЕХНОЛОГ Ето, дори за инженер се изисква минимум 3 години стаж. С това изискване се разминават с онези гръмки изявления, че ще наемат инженери без стаж по специалността. Този завод не само, че не спазва срокове за пускане на автомобили в експлоатация от миналогодишно обявеното, ами вече ми пада в очите с тези изисквания. Обещават едно, а после съвсем друго търсят и предлагат. Като политиците, Литекс Моторс са същите! Кога ще ги наемат тези инженери без стаж ? ..... Засега само за работници не искат стаж ..... ОПЕРАТОР МОНТАЖ Като го видях това за английския и при "ОПЕРАТОР МОНТАЖ", което на български си е работник ....... Все ми е на ума, че точно за работници ще занимават китасйкия благодетел. Този наш български език, само в училище и вкъщи ли ще го ползваме вече ? Докъде я докараха работодателите вече ... работник да пише на английски в собствената си страна. Не мога да го приема това. Не!
 5. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Не внимавахте в коя посока насочих въпроса .... В изискванията няма задължително условие за английски език. От това тръгнете да разсъждавате. Когато и ако в изискванията има задължително условие, ясно изразено и написано, че това е английски език, тогава грешка няма. Това е като една математическа задача с условие. След като няма задължително условие в изискванията да присъства английски език, то свободното съчинение, което всеки написа, е невярно. Точно така, тук несигурното идва от "ако", а в условието т.е. в изискванията няма упоменат задължителен елемент. Няма как написването на автобиография и мотивационно писмо да е показател или мерило за познанията на всеки по въпросния чужд език. Най-малкото това може да го напише приятел, брат, сестра и т.н. Това в никакъв случай не е заяждане, а важно уточнение, защото като нищо може да се окаже, че пусналият обявата е пропуснал да понапише важни неща.
 6. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Обява, публикувана на: 19.05.2011 11:47 ОПЕРАТОР ЛОГИСТИКА И те почнаха вече с изискванията ... в България сме, на БЪЛГАРСКИ не може ли да подадем автобиография и мотивационно писмо .... Ако някой реши да ме обори, да види, че в обявата в изискванията няма написан английски език.
 7. Това пък сравнение е неуместно и извадено от контекста на досегашната дискусия. Дискусията започна със сравняване разхода на гориво с други автомобили. Сега покажете разхода на гориво на Golf 6 и го наложете в дискусията. Съпоставете му разхода с разхода на гориво на досегашните изброени.
 8. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Обява, публикувана на: 07.04.2011 14:28 SALES MANAGER POSITION
 9. Дано, дано, защото иначе ако разхода на гориво не се намали, сами си удрят плесница. Впрочем дори с висок разход като сегашния, евентуален купувач на колата може да я избере заради по-ниската цена на колата, а това е вероятно техния коз. Дори при запазване на същия или частично намален разход на гориво, смятам, че те ще заложат на крайната цена да е ниска и да се продава колата. Това подозирам е стратегията им, но ще видим. Жалко, че доста бавно се изграждат халетата и не са във фаза сглобяване на автомобил, който вече да се представя на българите.
 10. Оборудването не съм го оглеждал коя марка има по-по-по, единствено разходът на гориво ми направи впечатление, защото разликата между двата автомобила, само в този аспект, е огромна. Общо взето Punto EVO-то и Great Wall Voleex C30 са идентични по габарити, но различни по разход на гориво. Колкото до "Start&Stop" - не знаех тази малка подробност за зимата. Мерси, че сподели тази информация. Него сайт за Punto-то и аз съм го чел. Проблемът на Punto-то, гледайки техническите му характеристики без да съм го карал, е цената, че е доооста голяма за родните заплати. Да напомня друг факт, че в столицата заплатите са доста височки, в останалите градове заплатите са 2 пъти или 3 пъти поне по-ниски от тези в столицата. Така, че тези 27 000 лв. са непосилни за ... изобщо българина в България. Това е факт.
 11. Rusenche

  Работа в Литекс Моторс

  Тези са стари, защото съм ги виждал преди няколко седмици. За месец април 2011 все още няма нищо обявено.
 12. С голямо закъснение пиша, а се оказа, че съм прескочил да видя темата. Визирах модела: PUNTO EVO 1,4 16V MultiAir Turbo 135 к.с., Euro5-Start&Stop Source: PUNTO EVO 1,4 16V MultiAir Turbo 135 к.с., Euro5-Start&Stop Колко струва - не съм гледал. Съпоставил съм техническите показатели на Punto EVO-то с Great Wall Voleex C30. Но така поставени техническите показатели .... Punto EVO-то е безспорен победител по отношение на показателите си. Доколкото четох предната седмица, бензиновият му двигател е икономичен заради системата MultiAir и системата Start&Stop. И все пак е 135 к.с., което не е малко, защото: [*]Градски цикъл - 7,3 [*]Извънградски цикъл - 4,6 [*]Смесен цикъл - 5,6
 13. Rusenche

  Снимки на Voleex C10

  Интересно, интересно. Тази Toyota Yaris 1.33 Dual VVT-i бензин МТ/ММ досега не бях я поглеждал като технически данни. МТ: Градско движение: 6.6 л./100 км. ММ: Градско движение: 6.2 л./100 км. МТ – Механична трансмисия ММ – Многорежимна трансмисия Под Многорежимна трансмисия .. да разбирам автоматични скорости ? За мен е изненадващо, че кола с автоматични скорости вече е по-икономична от кола с ръчни скорости. Колкото до ... Phenom 1.5 - прилича ми като отрочето на AMD CPU - Phenom 2. За този модел пък има само "Fuel consumption (L/100km) 5,1", което го приемам за смесен разход на гориво. Но защо крият градския, извънградския ... Дори не са обявили вместимостта на резервоара, което е странно.
 14. Въпрос/мнение. Като напиша мнение, пускайки го официално и видимо за всички, бивам изхвърлян от темата, където съм написал мнението, а ме праща в подраздела, където е темата. Т.е. при пускане на мнение - не ме насочва към моето си мнение в темата (което се пада последно в темата), а ме изважда от темата. Защо е така ? -------------------------------- Допълнение: В Профила има отметка - > Върни се по подразбиране в темата след публикация. По default не е маркирано и трябва ръчно да се сложи отметка. Би могло това да се направи по default да е маркирано ... към admin.
 15. Техническите показатели, които писах като база за сравнение, са за друга марка автомобил, различен от този в статията (Voleex C30). Не я пиша марката, за да не се отчете като реклама ... ако имам позволение, ще я напиша.
×