Jump to content

Rusenche

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rusenche

 • Rank
  Member
 1. Фактът, че е пуснато в публикация, е достатъчен. Това за "говоренето" в сайтове .... оставям сам да си говорите, защото и тонът Ви е за махалата. Когато си "говорите" с мен в сайта, ще се отнасяте с респект, както аз го правя към останалите. Тей де, тей де, това го знам, мисълта ми беше, че съм пропуснал последните им обяви от 4 месеца насам и следящите обявите им може да са забелязали евентуално да са пускани обяви за завършили, но без опит. Не случайно акцентирах в предния си коментар дали са налични обяви за наемане без опит. Това за наемането на хора без опит е разпространено от "Литекс Моторс", не от мен. Затова питам дали има такова наемане. Явно няма такива обяви.
 2. "СПЕЦИАЛИСТ ГАРАНЦИИ НОВИ АВТОМОБИЛИ" .. много неграмотно написана обява. Потресен съм от персонала, пуснал я. Неизвестно време не следя какво се случва с обявите им, но ми прави впечатление, че има сериозно разминаване в това, което се говореше преди и това, което се набира сега. Преди се прокламираше, доста гръмко, че ще се наемат специалисти, наскоро завършили инженери, нямащи опит. Нищо такова няма досега в пусканите обяви. В новата обява: Някой ще си направи ли труда да ми покаже тяхна обява, за която не се изисква опит ?
 3. Литекс Моторс АД набира специалисти за завода за автомобили в гр. Ловеч : Позиция : 1.Отдел Снабдяване - Закупчик / Доставчик; І. Описание на длъжността: 1.Изпълнява заявки за закупуване на стоки и материали. 2.Оформя документите на закупуваните стоки и материали и организира доставянето им. 3.Съпровожда стоките и материалите по време на транспортирането им и следи за рационалното използване на транспортните средства. 4.Води установената първична отчетност по приемане и предаване на стоките и материалите. 5.Изпълняване и на други конкретно възложени задачи, свързани с изпълняваната длъжност. 6. Отговаря за количеството качеството на закупените стоки и материали и документацията, свързана с предаването им на материалноотговорното лице за заприходяване. IІ. Изисквания на длъжността. 1. Висше образование. 2. Здравно състояние – добро психическо здраве. 3. Личностни изисквания- отговорен, сръчен, прецизен, честен, лоялен към работодателя си. 4. Владеене на английски език ; 5. Стаж по специалността III. Документи за кандидатстване: - Мотивационно писмо на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - CV на АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
 4. Работодателят, като пуска странни обяви, не знае какво точно иска. Или си формулира точно и ясно какво желае да наеме и пуска коректен текст, или пуска неща, които не чете с мозък, а механично действа. Колкото до обявите .... срещах откровена гавра от "работодатели" с пуснати обяви ... Примерно: Търси се хигиенистка и като изисквания е написано да владее английски език, да има минимум 2 години опит и забележете ..... "Фирмата предлага заплащане според заслугите". Подадох оплакване срещу тази обява, която смятам за гавра и беше свалена. Много са такива обяви, които са ***************. Все още чакам да видя кога ще пуснат обява за работна позиция, за която стаж не се изисква. Това беше поднесено много широко в медиите. Дали е било само PR масова акция затова или ще е истина ... ИНЖЕНЕР - ТЕХНОЛОГ Ето, дори за инженер се изисква минимум 3 години стаж. С това изискване се разминават с онези гръмки изявления, че ще наемат инженери без стаж по специалността. Този завод не само, че не спазва срокове за пускане на автомобили в експлоатация от миналогодишно обявеното, ами вече ми пада в очите с тези изисквания. Обещават едно, а после съвсем друго търсят и предлагат. Като политиците, Литекс Моторс са същите! Кога ще ги наемат тези инженери без стаж ? ..... Засега само за работници не искат стаж ..... ОПЕРАТОР МОНТАЖ Като го видях това за английския и при "ОПЕРАТОР МОНТАЖ", което на български си е работник ....... Все ми е на ума, че точно за работници ще занимават китасйкия благодетел. Този наш български език, само в училище и вкъщи ли ще го ползваме вече ? Докъде я докараха работодателите вече ... работник да пише на английски в собствената си страна. Не мога да го приема това. Не!
 5. Не внимавахте в коя посока насочих въпроса .... В изискванията няма задължително условие за английски език. От това тръгнете да разсъждавате. Когато и ако в изискванията има задължително условие, ясно изразено и написано, че това е английски език, тогава грешка няма. Това е като една математическа задача с условие. След като няма задължително условие в изискванията да присъства английски език, то свободното съчинение, което всеки написа, е невярно. Точно така, тук несигурното идва от "ако", а в условието т.е. в изискванията няма упоменат задължителен елемент. Няма как написването на автобиография и мотивационно писмо да е показател или мерило за познанията на всеки по въпросния чужд език. Най-малкото това може да го напише приятел, брат, сестра и т.н. Това в никакъв случай не е заяждане, а важно уточнение, защото като нищо може да се окаже, че пусналият обявата е пропуснал да понапише важни неща.
 6. Обява, публикувана на: 19.05.2011 11:47 ОПЕРАТОР ЛОГИСТИКА И те почнаха вече с изискванията ... в България сме, на БЪЛГАРСКИ не може ли да подадем автобиография и мотивационно писмо .... Ако някой реши да ме обори, да види, че в обявата в изискванията няма написан английски език.
 7. Това пък сравнение е неуместно и извадено от контекста на досегашната дискусия. Дискусията започна със сравняване разхода на гориво с други автомобили. Сега покажете разхода на гориво на Golf 6 и го наложете в дискусията. Съпоставете му разхода с разхода на гориво на досегашните изброени.
 8. Обява, публикувана на: 07.04.2011 14:28 SALES MANAGER POSITION
 9. Дано, дано, защото иначе ако разхода на гориво не се намали, сами си удрят плесница. Впрочем дори с висок разход като сегашния, евентуален купувач на колата може да я избере заради по-ниската цена на колата, а това е вероятно техния коз. Дори при запазване на същия или частично намален разход на гориво, смятам, че те ще заложат на крайната цена да е ниска и да се продава колата. Това подозирам е стратегията им, но ще видим. Жалко, че доста бавно се изграждат халетата и не са във фаза сглобяване на автомобил, който вече да се представя на българите.
 10. Оборудването не съм го оглеждал коя марка има по-по-по, единствено разходът на гориво ми направи впечатление, защото разликата между двата автомобила, само в този аспект, е огромна. Общо взето Punto EVO-то и Great Wall Voleex C30 са идентични по габарити, но различни по разход на гориво. Колкото до "Start&Stop" - не знаех тази малка подробност за зимата. Мерси, че сподели тази информация. Него сайт за Punto-то и аз съм го чел. Проблемът на Punto-то, гледайки техническите му характеристики без да съм го карал, е цената, че е доооста голяма за родните заплати. Да напомня друг факт, че в столицата заплатите са доста височки, в останалите градове заплатите са 2 пъти или 3 пъти поне по-ниски от тези в столицата. Така, че тези 27 000 лв. са непосилни за ... изобщо българина в България. Това е факт.
 11. Тези са стари, защото съм ги виждал преди няколко седмици. За месец април 2011 все още няма нищо обявено.
 12. С голямо закъснение пиша, а се оказа, че съм прескочил да видя темата. Визирах модела: PUNTO EVO 1,4 16V MultiAir Turbo 135 к.с., Euro5-Start&Stop Source: PUNTO EVO 1,4 16V MultiAir Turbo 135 к.с., Euro5-Start&Stop Колко струва - не съм гледал. Съпоставил съм техническите показатели на Punto EVO-то с Great Wall Voleex C30. Но така поставени техническите показатели .... Punto EVO-то е безспорен победител по отношение на показателите си. Доколкото четох предната седмица, бензиновият му двигател е икономичен заради системата MultiAir и системата Start&Stop. И все пак е 135 к.с., което не е малко, защото: [*]Градски цикъл - 7,3 [*]Извънградски цикъл - 4,6 [*]Смесен цикъл - 5,6
 13. Интересно, интересно. Тази Toyota Yaris 1.33 Dual VVT-i бензин МТ/ММ досега не бях я поглеждал като технически данни. МТ: Градско движение: 6.6 л./100 км. ММ: Градско движение: 6.2 л./100 км. МТ – Механична трансмисия ММ – Многорежимна трансмисия Под Многорежимна трансмисия .. да разбирам автоматични скорости ? За мен е изненадващо, че кола с автоматични скорости вече е по-икономична от кола с ръчни скорости. Колкото до ... Phenom 1.5 - прилича ми като отрочето на AMD CPU - Phenom 2. За този модел пък има само "Fuel consumption (L/100km) 5,1", което го приемам за смесен разход на гориво. Но защо крият градския, извънградския ... Дори не са обявили вместимостта на резервоара, което е странно.
 14. Въпрос/мнение. Като напиша мнение, пускайки го официално и видимо за всички, бивам изхвърлян от темата, където съм написал мнението, а ме праща в подраздела, където е темата. Т.е. при пускане на мнение - не ме насочва към моето си мнение в темата (което се пада последно в темата), а ме изважда от темата. Защо е така ? -------------------------------- Допълнение: В Профила има отметка - > Върни се по подразбиране в темата след публикация. По default не е маркирано и трябва ръчно да се сложи отметка. Би могло това да се направи по default да е маркирано ... към admin.
 15. Техническите показатели, които писах като база за сравнение, са за друга марка автомобил, различен от този в статията (Voleex C30). Не я пиша марката, за да не се отчете като реклама ... ако имам позволение, ще я напиша.
×
×
 • Create New...