admin Публикувано 22 Март, 2011 Share Публикувано 22 Март, 2011 Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация! Линк: http://picasaweb.google.com/plamen.likiov/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
viktoros75 Отговорено 22 Март, 2011 Share Отговорено 22 Март, 2011 Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация! Според мен едва ли полагат асфалт във вътрешноста на халетата. Струвами се, че правят друг тип индустриална настилка, подходяща за такъв тип производствени площадки. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest illegal Отговорено 22 Март, 2011 Share Отговорено 22 Март, 2011 Според мен изливат бетон вътре, даже на едната снимка се виждаше! Аз ги сложих в другия форум, но ги свалям и си правя отделни албуми, понеже директно от пикасата на Ликьов нещо се губят, като ги копирам от там Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 22 Март, 2011 Автор Share Отговорено 22 Март, 2011 Не разбирам от настилки. Може би "асфалтират" не е правилната дума, но това беше естествената ми реакция към това, че има валяци и настилка в едно от халетата. Адски бързо са го застлали обаче. Като гледам колко бързо действат, може би Литекс Моторс ще започнат да продават модели на Great Wall направени у нас още есента. Нали в момента продават внесени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RFF Отговорено 22 Март, 2011 Share Отговорено 22 Март, 2011 До колкото знам, използват се настилки които не попиват течности. Такива използват в сервизите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TsvetanVR Отговорено 22 Март, 2011 Share Отговорено 22 Март, 2011 До колкото знам, използват се настилки които не попиват течности. Такива използват в сервизите. Най-вероятно. Не това е най-важното обаче. Радват ме с какви темпове напредват - някои си правят апартаментите по-дълго.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sea Dragon Отговорено 23 Март, 2011 Share Отговорено 23 Март, 2011 Според мен ако не ускорят довършителните работи няма да се включат в срока до 1 август. Но може би това не еважно за тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TsvetanVR Отговорено 24 Март, 2011 Share Отговорено 24 Март, 2011 Абе то да стане всичко както трябва и да заработи завода, пък може и на 1 Септември да е, няма особено значение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rusenche Отговорено 24 Март, 2011 Share Отговорено 24 Март, 2011 Бавно се строи, но бързо ще се сглобяват детайлите. Предполагам. Добре е с тези прозорци на покрива, поне в халето е светло и влиза естествена светлина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rocky balboa Отговорено 29 Март, 2011 Share Отговорено 29 Март, 2011 Така като гледам голямо неща ще става там ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Пламен Ликьов Отговорено 5 Април, 2011 Share Отговорено 5 Април, 2011 Пламен Ликьов е пуснал нови снимки! Вече едното от халетата е асфалтирано, напреднала е вентилационната инсталация! Към admin Моля те, не публикувай мои снимки. Не е редно. Можеш само да обявиш линка към сайта ми: picasaweb.google.com/plamen.likiov/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 5 Април, 2011 Автор Share Отговорено 5 Април, 2011 Писах ти мейл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts