HoLLoW Публикувано 18 Юли, 2016 Share Публикувано 18 Юли, 2016 Здравейте, колеги! Реших да не пускам нова тема, а до продължа тази ( поради сходността на проблема). Сдобих се с Hover 2008, 2.4 бензин. Вече близо 2 месеца. Имал съм и други джипчета и мога да кажа ,че китайчето приятно ме изненада. Е разбира се имах няколко задачки закачки, но се справихме. Останаха няколко малки ,но дразнещи проблема. Един от тях е свързан с ключа и по - точно дистанционното управление за централното заключване. Смених батерията и има сигнализация от лампичката, но колата не приема команда. Та въпроса ми е има ли процедура по обучение на ключа или къде мога да се насоча да проверя за друга неизправност? Живея в град Варна, ако имате нещо на предвид. Благодаря предварително! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 19 Юли, 2016 Share Отговорено 19 Юли, 2016 Тъй като моделът на джипа ти е по-различен от този в темата, в която беше писал, а проблемът ти има напълно различни симптоми - реших за уместно да отделя мнението ти в нова тема. Надявам се някой да може да помогне. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 19 Юли, 2016 Share Отговорено 19 Юли, 2016 Здравей , Колега не знам дали ще помогне но да кажа .... При OPEL , когато се получи така ключа да загуби " памет " и да има нужда от обучение се дава на контакт и се задържа бутона за заключване или отключване и това е цялата процедура по обучението ... Не вярвам да навреди , така че нищо не ти коства да пробваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HoLLoW Отговорено 10 Август, 2016 Автор Share Отговорено 10 Август, 2016 Здравейте! За мое най-голямо съжаление все още нямам решение по въпроса. Тези дни се върнах в България и ще се опитам да намеря добър ключар, за да я погледне. Ако има някакво развитие ще пиша допълнително! Поздрави! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 13 Март, 2017 Share Отговорено 13 Март, 2017 Колеги, знае ли някой колко струва да се извади нов ключ за Ховер 5 и къде,само в оторизиран сервиз или може и на друго място? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zhelev_48 Отговорено 13 Март, 2017 Share Отговорено 13 Март, 2017 Just now, zhelev_48 said: Колеги, знае ли някой колко струва да се извади нов ключ за Ховер 5 2011г производство и къде,само в оторизиран сервиз или може и на друго място? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
orionbg Отговорено 14 Март, 2017 Share Отговорено 14 Март, 2017 Здравей колега, Най добре ще е да питаш в сервиз на Грейт Уол... Аз поне съм изключително доволен от хората във сервиза в Пловдив! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 14 Март, 2017 Share Отговорено 14 Март, 2017 В Тандер ми казаха около 150-200лв. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор Отговорено 15 Март, 2017 Share Отговорено 15 Март, 2017 София,Цариградско шосе на светофара за дружба, идвайки от центъра ти се пада в ляво по диагонал , ако идваш от Пловдив веднага след Газпрома в дясно точно преди светофара 180 лв комплекта ,,,,,,,в митвас търсят 260-270 нещо от този род Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 28 Септември, 2017 Share Отговорено 28 Септември, 2017 Има ли някакво развитие по темата ? При мен след смяна на батерията , дистанционното ту проработваше , ту отказваше да работи ...случваше се да отключа колата с дистанционното и да започне клаксона да алармира Не знам как е била преди това и на какво се дължи това Сега като сложа батерията червения сигнал на дистанционото мига постоянно .... Някакви идей каква може да е причината ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stm Отговорено 1 Октомври, 2017 Share Отговорено 1 Октомври, 2017 On 9/28/2017 at 6:31 PM, stm said: Има ли някакво развитие по темата ? При мен след смяна на батерията , дистанционното ту проработваше , ту отказваше да работи ...случваше се да отключа колата с дистанционното и да започне клаксона да алармира Не знам как е била преди това и на какво се дължи това Сега като сложа батерията червения сигнал на дистанционото мига постоянно .... Някакви идей каква може да е причината ? Здравейте , оказа се че бутончето за активиране на клаксона просто е залепнало , постоянно затваря веригата и се активира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts