Jump to content

Проблем с централното заключване на Hover 2008

HoLLoW
 Share

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Реших да не пускам нова тема, а до продължа тази ( поради сходността на проблема).

Сдобих се с Hover 2008, 2.4 бензин. Вече близо 2 месеца. Имал съм  и други джипчета и мога да кажа ,че китайчето приятно ме изненада. Е разбира се имах няколко задачки закачки, но се справихме. Останаха няколко малки ,но дразнещи проблема. Един от тях  е свързан с ключа и по - точно дистанционното управление за централното заключване. Смених батерията и има сигнализация от лампичката, но колата не приема команда. Та въпроса ми е има ли процедура по обучение на ключа или къде мога да се насоча да проверя за друга неизправност? Живея в град Варна, ако имате нещо на предвид.

Благодаря предварително!

Поздрави!

Тъй като моделът на джипа ти е по-различен от този в темата, в която беше писал, а проблемът ти има напълно различни симптоми - реших за уместно да отделя мнението ти в нова тема. Надявам се някой да може да помогне.

Здравей ,

Колега не знам дали ще помогне но да кажа .... При OPEL  , когато се получи така ключа да загуби " памет " и да има нужда от обучение се дава на контакт и се задържа бутона за заключване или отключване  и това е цялата процедура по обучението ...

Не вярвам да навреди , така че нищо не ти коства да пробваш  

• 3 weeks later...

Здравейте! За мое най-голямо съжаление все още нямам решение по въпроса. Тези дни се върнах в България и ще се опитам да намеря добър ключар, за да я погледне. Ако има някакво развитие ще пиша допълнително!

Поздрави!

• 7 months later...

Колеги, знае ли някой колко струва да се извади нов ключ за Ховер 5 и къде,само в оторизиран сервиз или може и на друго място?

Just now, zhelev_48 said:

Колеги, знае ли някой колко струва да се извади нов ключ за Ховер 5 2011г производство и къде,само в оторизиран сервиз или може и на друго място?

Здравей колега,

Най добре ще е да питаш в сервиз на Грейт Уол...

Аз поне съм изключително доволен от хората във сервиза в Пловдив!

София,Цариградско шосе на светофара за дружба, идвайки от центъра ти се пада в ляво по диагонал , ако идваш от Пловдив веднага след Газпрома в дясно точно преди светофара 180 лв  комплекта  ,,,,,,,в митвас търсят  260-270 нещо от този род

• 6 months later...

Има ли някакво развитие по темата ? При мен след смяна на батерията , дистанционното ту проработваше , ту отказваше да работи ...случваше се да отключа колата  с дистанционното и да започне клаксона да алармира 

Не знам как е била преди това и на какво се дължи това ??? Сега като сложа батерията червения сигнал на дистанционото мига постоянно ....

Някакви идей каква  може да е причината  ?

On 9/28/2017 at 6:31 PM, stm said:

Има ли някакво развитие по темата ? При мен след смяна на батерията , дистанционното ту проработваше , ту отказваше да работи ...случваше се да отключа колата  с дистанционното и да започне клаксона да алармира 

Не знам как е била преди това и на какво се дължи това ??? Сега като сложа батерията червения сигнал на дистанционото мига постоянно ....

Някакви идей каква  може да е причината  ?

Здравейте , оказа се че бутончето за активиране на клаксона просто е залепнало , постоянно затваря веригата и се активира