admin Отговорено 26 Юли, 2013 Автор Share Отговорено 26 Юли, 2013 Вече сайтчето си има собствен форум, като логвайки се на сайта, сте логнати и във форума: http://www.carspending.com/forum/ Не е супер добре интегриран, но ще стане с времето. Ще съм безкрайно благодарен, ако за въпроси, проблеми, предложения и други пишете там - да можем да обсъждаме на едно място всички предложения. Защото в момента следя теми в 10 отделни форума и се пише за едни и същи неща. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 7 Юли, 2014 Автор Share Отговорено 7 Юли, 2014 Наскоро се поосвбодих и започнах усилена работа по направата на: 1) API, така че да направим мобилни приложения 2) Всички искани нови функционалности като "споделени МПС-та", "напомняния за застраховки и други периодични плащания", но най-вече... 3) Пълен редизайн с мобилна версия! Оказа се, че работейки с дизайнерка, която не разбира идеята на сайта и не е негов потребител, ще е много трудно да се направи нещо уникално - само по описание на идеите ми и ужасните ми рисунки. Така че ще използвам темата да кажа, че търся дизайнер, с който или да станем партньори в това начинание, или да му бъде плащано за freelance работа по проекта. Трябва да се направи нов модерен и респонсив дизайн, който да помества текущите и още много функционалности. Дизайна ще се ползва и като шаблон за мобилните приложения после. Нека просто ми пише, имам с какво да го грабна (ако се кефи на подобни авто проекти). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 7 Юли, 2014 Share Отговорено 7 Юли, 2014 Отлично , че си се сетил....направи я така , че такива консерватори, като мен да ти станат фенове и да се регистрират в сайта.Успееш ли с мен, ще имаш успех на 80%. Ами сега.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts