Jump to content

newfan

Members
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by newfan

 1. Здравейте колеги, Хващайки думата пригаждания от този раздел, аз си пригодих напречни греди за покрива. След като за 7г. в BG не се появиха оригинални такива и в най елитните доставчици.... От Н3 (втора употреба), върху пластмасовите (и тотално недъгави като функционалност и дизайн) надлъжни релси на Н5. Не са само за външен вид, нищо пластмасово няма носещи функции. Извинявам се за лошото време и съответните снимки. Безаварийни километри на всички! Изпробвано до 160км/ч никакви допълнителни шумове. Предишните греди, пак пригодени, почваха да свирят още от 80....
 2. Сменени 2 -те карета на предния кардан и всичко се оправи. Включва 4 H винаги, но не изключва с команда от копчето 2H. Започва да си свети копчето 2Н, но остава включено 4х4 и на таблото си свети 4Н. Трябва да загася двигателя и след подаване на контакт с ключа минава командата за превключване 4Н към 2Н. 4L включва веднъж на 5 команди от копчето 4L след включване на 4Н, но и то не изключва след команда от копчето... Сякаш копчетата са клеясали и те и не винаги минават сигналите... При първа възможност ще падне щракане... Карето е с размери 82х27 според майстора, на кутията няма дадени размери само -U100, има и гресьорка. Поздрави и безаварийно...
 3. Разбирам, и аз вече си мислех, че проблемите се натрупват, но са различни.
 4. Сърдечни благодарности. И аз ги бях намерил руските писания за тези машинки. Ще карам едно по едно първо каретата.... Живи, здрави и безаварийно!
 5. Вдигане във въздуха на 4-те гуми и включване 4Н - започват да въртят всичките 4-ри и тресе цялата предница, на земята прави същото -на мокра земя днес. Освен ако има в някоя от двете машинки възможност за "непълно" включване, но да предава "малко" въртящ момент на предните колела.!? Правилно ли е предния кардан да се върти свободно с ръце при 2Н, гумите са на земята, само дето заяждаше на едно и също място и скърцаше? До колкото разбрах тук той е постоянно зацепен с дясната предна полуоска, т.е. тя не може да превърти гумата. А че не мия отдолу си признавам, но имам 25 г. и 15г. коли и тях не съм ги мил зимно време, а в кал не влизам.. А и още не е дошла зимата т.е.мито е на автомивка на всеки 1-2 месеца и отдолу. Ръждясали са силно и всички поцинковани тръбички по спирачната система...за мен това не е нормално!
 6. Здравей vencibull, гледаха майсторите и откриха, че е полублокирало "ниското" каре на предния кардан-до раздатъчната кутия. Не пожелаха да го сменят, имаше в сервиза точното каре-30лв., но нямало време.... после решиха, че щом това е заминало и предното откъм предния дифт е добре да се смени... Остана за другата седмица, но това не би трябвало да е свързано с невключване на 4L. 4H включва със сигурност 100%. Ще правя още една консултация другата седмица, че на приказки ми намекнаха за вода в раздатката, но не съм влизал в ями с вода от 2014 на Родопите, а миналата година правих профилактика на всички масла и би трябвало да няма води в маслата. Но кой знае. Поне видях че се лее масло сякаш от капака на двигателя откъм купето...Както казват лее се щото има... А отдолу ръждата по всичко което може да си помислиш ...е като за една гора лисицида се пребоядисат.... Явно "тънките" места с нискокачествени материали и изработки стигат до края на изчисленият им живот и се натрупват, следва масова смяна....и китайците са хора и те трябва хляб да ядат...и литекс и нашите приятели майсторите Поздрави на всички колеги!
 7. Още веднъж благодаря, утре ще се уверявам , че е каре при майстор, но остава 4L което не включва и това имах като идея да търся инфо. Как е името на колегата от Кюстендил, че отдавна не бях влизал във форума и не съм го срещнал? Поздрави!
 8. Благодаря Краси, продължавам да ровя и търся... Поздрави!
 9. Здравейте Краси , От няколко дни разбрах че имам същия проблем. След като снощи изчетох всичко което намерих тук, мога да го опиша. След натискане на копче 4Н включва 4х4 (щрака и работи шейтан машинката на предна лява полуоска. Чува се и "цъкането " на модула в жабката, но не чувам и не се усеща включване на машинката на раздатъчната кутия. На кал и мокра трева тресе цялата кола и се чуват"ужасни" стържещи звуци от нещо въртящо се.... Същото е и при вдигнати на подемник във въздуха 4 колела, тресат се предните колела сякаш са на каруца по асфалт.. Лесно включва и изключва 4Н, но не включва 4L. ЕКУ модула под седалката не го откривам, явно при мен е на друго място. До колкото съм разбрал в раздатката се изпълнява първата команда за включване на 4х4(4Н), но втората команда не се изпълнява, за 4L -бавни. Никога не съм карал 4х4 на сухо! Включвал съм само зимата когато трябва... Моля за коментар, какво стана с вашия проблем и как сте го оправили, какво е било в основата на нещата, ако ви се е изяснило. Поздрави на всички колеги!
 10. Сегментът на SUV-моделите (кросоувъри и всъдеходи) продължава да записва бурен ръст на продажбите, като отнема пазарните дялове на традиционните хечове, комбита и седани. За първите 5 месеца на 2018 г. са продадени 12,3 млн. такива автомобили в цял свят, което е с 12,6% повече от миналата година. Като цяло дялът на SUV-моделите е 34,4%.Как изглежда Топ 10 по продажби към момента, разкрива агенция focus2move. Според информацията, най-търсени са кросоувърите от С-сегмента (дължина от 4,2 до 4,5 метра), на които се падат 57,2%. Следват по-големите машини от D-клас – 35,2, докато тези от B-клас имат само 5%, но при тях ръстът за тази година е най-голям – 18%.Лидер в общото класиране в глобален мащаб си остава Toyota RAV4, чиито продажби за първите 5 месеца са 335 128 единици. Това е със 7,8% повече от миналата година. Плътно след това е VW Tiguan с 332 185 бройки, като немският модел записва увеличение с 13,7% спрямо първите 5 месеца на 2017 г.Топ 10 на най-продаваните SUV за 2018 г.1. Toyota RAV4 335 128 +7,8%2. VW Tiguan 332 185 +13,7%3. Honda CR-V 275 476 -7,3%4. Hyundai Tucson 224 789 -0,1%5. Nissan Qashqai 224 778 +5,2%6. Haval H6 200 964 +4,8%7. Mazda CX-5 198 136 +22,6%8. Nissan Rogue 197 255 +8,2%9. Kia Sportage 192 773 +7,5%10. Baojun S10 189 709 +16,2%Повече подобни новини четете в Automedia.Прочети още на: https://www.dnes.bg/cars/2018/07/03/lideri-pri-avtomobilite-nai-prodavanite-suv-za-2018-g.381164
 11. Г-н zhelev_48 и аз търся информация за такъв филтър, но за сега нищо не излиза. От къде може да се намери?
 12. newfan

  Steed 6

  Здравейте, Случайно попаднах преди 2 месеца на един такъв черен Стийд 6, при дистрибутора в гр. Плевен и не се замислих когато ми предложиха да го пробвам. Много луксозно изпълнение. Кожата беше навсякъде, даже и цялото табло -с едри двойни шевове... Доста спортна визия и отвън и вътре. Аз съм "газаджия" от 20-ина години и не съм настъпвал дизел 140к.с., но на 6-та от 50-60 км/ч, се ускоряваше до 120 км/ч по баира на излизане от гр. Плевен за Русе и въобще не се чудеше, и въобще не се чуваше.... Возията е тежка и не се усещат "рязко" неравностите, както е при H5, a при Стийд 5 е отчайващо друсане. В купето го няма досадното дрънчане на празна тенекия, когато се затварят врати или минаване през дупки.... Други подробности не разбрах, защото нямаше дори рекламни листовки. Да не забравя, че има 4х4. И оборудването по таблото е на ниво +3 спрямо Н5, а и от Н6 според мен. Казаха, че ще се сглобява тук и цена около 45000. Много ми хареса, но цените вече достигнаха "марковите" аналози.... Поздрави на всички фенове!
 13. Честито и безаварийно теглене, На мен ми струваше 2,5 пъти повече в Митвас преди 3г. и без сваляща се глава...."оригинален"!
 14. Благодаря на "peterst" и аз научих нещо ново, за мен! Поздрави
 15. Здравейте приятели, Да раздвижим малко темата в жегите, с едни идеи за посещения, за размисъл и намерения.... Аз познавам някои от изброените места и знам, че има за всекиго по нещо ( за фотографите, за "каруцарите" , за туристите пешком и т.н. ) ОТКРАДНАТО ОТ ЕДИН ФОРУМ : Мистичните места в България. Имам предвид силовите полета в България. Модераторы: Юрий, Veta Правила форума Ответить Сообщений: 2 • Страница 1 из 1 Мистичните места в България aquamarine » 11/06/2006, 19:50 Знаят, че България е земната проекция на небесния Рай, че в нея може да се внесе култура, понеже теренът способства чрез нейните планини да се трансформира космическата енергия, идваща към земята от Всемира. Затова тук има портали към „Агарта” и „Шамбала”. Такава проекция е „Дамбала” край Кърджали, където на 5 срещу 6 май хиляди хора от страната и чужбина биват обединявани от вярата, че местната вода придобива чудодейни и лековити свойства. Тогава събралите се забравят за етносните, партийните и религиозните си различия, приравнени от своята болка, но заредени с вяра в Бога и търсещи Неговата помощ. Такива обединяващи места има стотици из нашата Родина, които стават лековити, когато хората осъзнаят, че чудодейната сила която лекува всяка болка, всъщност е взаимопомощта, любовта и уважението помежду им! Перперикон Място - Източни Родопи, в близост до Кърджали Според археолозите - древно прорицалище със силата и ранга на Делфийското. Места на силата - двете ниши, имащи изглед към сегашен язовир, мисля, че е юг По моите усещания - когато си с лице към язовира - дясната е свързана по някакъв начин с женското начало на енергиите, а лявата - с мъжкото (ако мога да направя такова разделение) Като цяло - дават много силна енергийна връзка Скалата-лице Намира се над село Хлябово в Сакар планина в близост до ловната хижа Давам я сега, защото в нея свързването е със същите енергии като на Перперикон. Няма известно име - аз си я кръстих так, защото когато си върху нея се виждат издълбани две очи и изпъкнал нос. Когато я заобиколиш, в нея централно има издълбан отвор - около 2,5 метра в диаметър и около 1.60 височина. При влизането в нея енергията е много силна - до степен замайване. В десния и край се чувства "груба", необработена, естествена сила - там мъжете се чувстват по-добре и на място, докато левият край на издълбания отвор е също с много силна енергия, но тя е "мека", женствена, поемаща. В този край жените се чувстват отлично. Утробата Известна още като Вулвата и Тангърдък кая Намира се в горния край на язовир Кърджали Била е естествена пещера със странна права форма, която древните са дообработили и са и придали абсолютно формата на женски полов орган. В 12 часа по време на най-късият ден в годината слънцето така огрява пещерата, че слънчевият лъч се оформя като фалос и достига края на каменната матка. Това е моментът на Съединяването на небето и земята - оплождането. В този ден древните са празнували. Това е било място на известните тракийски дионисиеви вакханалии. За това място вече спокойно мога да кажа с кой се свързва и кой властва в него и над него - Богинята - Майка или Богинята на плодородието(сещате се предполагам - една симпатична, дебеличка чудесна богиня) Чувството тук е подобно на това като при "женските" енергии на предишните две места, но е с невероятна чистота, доброта, желание за даване, спокойствие, широта. Харман кая Източни Родопи, до горната махала на село Биволяне Както почти всички по-високи оголени скални върхове на Източните Родопи, така и този масив е силно обработен от древната човешка ръка, но за разлика от повечето тук има оформени две големи площадки разграфени целите с дълбоки дъги и прави линнии. Тук е първото място, на което директно се свързваш със силата на водата. (поне за мене е така) радиалните линии те водят и в един момент изведнъж попадаш в място на силата. За мене това са площадки - едната за извикване, привличане на дъждове и бури, а другата е за обратното - отблъскване. Трудничко е за обясняване като усещания, но енергията и силата на водата са с тебе на тези места. Белинташ В превод - умен камък или камък на знанието Намира се по пътя Асеновград - Кърджали, между селата Мостово и Врата. Доста легенди се носят за това място. Археолозите са намерили и доста съответствия с части от звездното небе, но има едно място, което директно те свързва с Живата енергия. Представлява издълбаване в скалата с форма на вдлъбната леща. В краищата на тази леща има издълбани четири дълбоки отвора, които отговарят на посоките на света. С различна големина и дълбочина са. Когато застанеш в центъра на издълбаването разбираш за какво става въпрос. : ) Мадара В близост до Шумен, до известния Мадарски конник. Това е едно от най-наситените с различни и силни енергии места. Всичките енергийни зони там се намират в близост до така наречената Голяма пещера. На това място има няколко изчистващи и няколко насищащи енергийни потока. На едно малко трудно достъпничко място е най-силният от тях. Не можеш да останеш там повече от две-три минути. Освен тях се чувства и още една енергийна същност - на някакъв явно доста силен жрец от миналото. Рупите Ами Рупите са си Рупите : ) Чудесно място. Но не търсете силата при къщата на Ванга или при църквичката. Тя е в полето - на около 200-300 метра успоредно на баира. Долмени Все още неразрушените вече са много малко. Мястото им на разпространение е от Черно море до Родопите и от южните склонове на Стара планина до Арарат. В началото на миналия век Шкорпил е описал стотици долмени в българската част на това пространство. Сега останалите се броят на пръсти. Това са по-особени места. Места на знанието. В повечето от тях чрез особена медитация са оставали духовни и знаещи хора, като са прекъсвали по-нататъшните си прераждания. Правили са го в периода, когато материалното е започнало да взима връх над духовното начало в човека. Чрез това прекъсване на преражданията си те остават на тези места, като винаги са в готовност да предават своите знания и умения. Това е и била тяхната цел с надеждата(или знанието), че отново след време духовното ще вземе превес и техните знания ще помогнат за по-бързото му възвръщане. Уникална страна е нашата... Давайте, допълвайте списъка! aquamarine Сообщения: 462 Зарегистрирован: 09/03/2006, 22:16 aquamarine » 11/06/2006, 19:55 ОТКРАДНАТО ОТ СЪЩИЯ ФОРУМ: Белинташ Близо до Асеновград, в сърцето на Родопите – най-мистичната българска планина, се намира месността Белинташ. Някога, в древни времена, още преди Христа, тя е била голямо езическо светилище, средище на тракийското жречество. Оттук прадедите ни призовавали помощта на боговете си в трудни моменти. Странните каменни фигури на обграденото от върхове плато силно напомнят за каменното светилище на друидите в Стоунхендж, Англия. Огромна скала с профил на воин – “Стражът на светилището”, пази от векове тайните на загадъчното място. Под краката на каменния пазител скалната плът е издълбана от две ритуални щерни с вода – в едната от тях се оглеждала Луната, а в другата – Слънцето. Множеството кръгли отвори в скалите допълват пейзажа. Едни учени разчитат името на месността като “Камъкът на войната”. Древните летописи разказват, че преди векове за Белинташ се водили дълги войни между беси и одриси. Оттам дошло и името му. Според други учени латинско-турското наименованието означава “Белият камък”. Предназначението на родопския Белинташ, както и това на английския Стоунхендж, и до днес остава загадка за учените. Астрономите твърдят, че кръглите скални отвори представляват създаден от древна цивилизация небесен атлас, отразяващ разположението на съзвездията. Историците обаче смятат, че многобройните скални отвори са ямки, в които древните траки извършвали огнени ритуали. Всеки новопровъзгласен жрец правел прорицанията си на една от тях. По пламъка, който избухвал при изливането на вино над жертвения олтар, те предричали бъдещето. От далечните времена на траките са и многобройните археологически находки в месността – сребърната оброчна плочка от с. Мостово с лика на върховното тракийско божество Сабазий, съкровището от златни монети с лика на Александър Македонски, открито край с. Тополово. Преди траките, в още по-далечни времена по тези места е живяла и друга древна цивилизация, наречена от учените “Екс Балканс лукс” – “Светлината на Балканите”, която прекъснала по неизвестни причини съществуването си 4 –3 хил. г. пр. н. е. С настъплението си християнството унищожава всички езически средища по земите ни. На мястото на всяко езическо светилище християните строели свое. В района около Асеновград има 250 църкви, тук се намират Бачковският манастир и Кръстова гора (в която са заровени, за да бъдат спасени, кръстовете на разрушените от турците православни храмове). Всички тези християнски обекти, превърнали района в съвременен Ерусалим, са издигнати на мястото на езически светилища. Мисията им била една – да се противопостави на голямо езическо средище голям православен център. Езическите светилища, които не могли да унищожат, християните анатемосвали. Затова места като Белинташ се смятат и до днес от местните хора за прокълнати. Белинташ е загадъчно и противоречиво и затова особено привлекателно място. Астрономите виждат в него грандиозна древна астрономическа обсерватория, историците наричат скалния феномен езическа Кръстова гора, еколозите – несрещано природно чудо. Едни търсят в него следи от извънземни пришълци, други твърдят, че там се случват чудеса и компасът губи посоките на света. Екстрасенсите го посещават, за да се зареждат с енергия. Иманярите са привлечени от несметните богатства, скрити в древното светилище – легенда разказва за подарена на светилището от Александър Македонски 800-килограмова златна колесница, скрита в пещера. Всеки намира своята причина, за да посети това магическо място в древните Родопи. Намерете я и вие и го преоткрийте за себе си. Яйлата Намира се до Камен бряг (Шабла). На това място са живели хора хиляди години. Всеки е оставил своя отпечатък в скалите. Като се започне от времето без писменост - издълбавания в скалата и на самия терен (учените водят тези подземни и големи стаи за погребални камери), премине се през времето с линеарно писмо (има и такова там, въпреки че официалната наука не го е документирала) и се стигне до руническото писмо (на места - много добре запазено в изкуствените пещерни жилища и обредни помещения). Има естествено и по-късни писмена. Но мястото на силата тук е на двадесет метра от табелата с картата на откритите от археолозите древни поселения. Те го водят за храм на Слънцето и какво ли не още. Но това няма никакво значение. Отидете и го вижте. Няма друго място, което аз да знам и което да дава такъв мир, спокойствие и широта. А! И още нещо. Това е място с обзор към морето от над 180 градуса. С очите си можете да се убедите в това, че Земята е кръгла! : ) ВСЪЩНОСТ ИМА ЕДНО ЧУДОДЕЙНО МЯСТО НА КОЕТО СЪМ БИЛА-МИСЛЯ ЧЕ СЕ КАЗВАШЕ ,,ЗЛАТНА ЛИВАДА".НАМИРА СЕ ОКОЛО ЧИРПАН.ТАМ Е МАНАСТИРА НА СВЕТИ АНДРЕЙ-БЕШЕ ЕДИНСТВЕНИЯ ЖЕНСКИ МАНАСТИР С МЪЖ СВЕТЕЦ-ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ СВЕТИЯ СИНОД ГО НАПРАВИ МЪЖКИ МАНАСТИР.ТАМ ИМА АЯЗМО С ЛЕКОВИТА ВОДА,КОЯТО ЛЕКУВА НАЙ-ВЕЧЕ СЛЕПОТА И ПРОБЛЕМИ С ОЧИТЕ.ТОВА Е МНОГО ЕМБЛЕМАТИЧНО ПОНЕЖЕ ЛЕГЕНДАТА РАЗКАЗВА,ЧЕ АЯЗМОТО Е ПРОТЕКЛО ОТ ТОЯЖКАТА НА СВЕТИ АНДРЕЙ.ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО ПО ВРЕМЕ НА ОБИКОЛКАТА МУ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ ЗА ДА ДОНЕСЕ ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА.КОГАТО СТИГНАЛ ДО ТОВА МЯСТО ДЕНЯТ СВЪРШВАЛ И СВЕТИ АНДРЕЙ РЕШИЛ ДА ПРЕНОЩУВАТ ТУК ТОЙ И УЧЕНИЦИТЕ МУ .ЗАБИЛ ТОЯЖКАТА СИ И ОТ ЗЕМЯТА БЛИКНАЛА ВОДА-ТАМ СЕГА Е И АЯЗМОТО. АЗ БАХ ТАМ НЯКОЛКО ЧАСА НО СЯКАШ БЯХ В БЕЗВРЕМИЕ.БЯХ С ПРИЯТЕЛИ,НО СЯКАШ БЯХА ОТВЪД НЯКАКВА ПРОЗРАЧНА СФЕРА.ЧУВАХ РАЗГОВОРИТЕ ПРИГЛУШЕНО И ПОЧТИ НЕ УЧАСТ- ВАХ В ТЯХ.НЕ МИ БЕШЕ ЛЕКО ДА ДИШАМ,НО СЕ ЧУВСТВАХ СПОКОЙНА.ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-СТРАННИТЕ ПРИЖИВЯВАНИЯ КОИТО СЪМ ИМАЛА. А МЯСТОТО ИМА НАИСТИНА СИЛЕН ЗАРЯД.ТАМ КЪДЕТО БЯХМЕ СЕДНАЛИ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ НЯМАХА НИКАКЪВ ОБХВАТ,А САМО КРАЧКА ВСТРАНИ ДАВАШЕ ПЪЛНА МРЕЖА. НАИСТИНА СИ ЗАСЛУЖАВА ДА ОТИДЕ ЧОВЕК ТАМ И ДА ПОЧУСТВА ТАЗИ ЕНЕРГИЯ. Места на Силата. (ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА БЪЛГАРИЯ; Мистичните места в България, Светилищата (на старобългарски свентило), Капища (кумирь), Сакрални /свещени/ места, Свещени места; оброчища (оброци , оброци)): Витоша Гробът на Дънов – София. Руската църква – отец Серафим. Долмени Родопите южните склонове на Стара планина. Странджа - Сакар планина. Приморско и Хлябово. в местността „Стоева круша” край с. Хлябово в местността „Бачови чакри” край с. Хлябово в местността „Евджик” край с. Хлябово в местността „Бялата трева” край с. Хлябово източно от с. Голям Дервент Бургаска област....See More Reply • 2 •
 16. Дааа прав си st.videv! "...пиенето беше яко - и до сабахля..." и даже след двете кафета забравих да изкажа благодарност на Ванката и "другите организатори", и на всички присъстващи за голямото желание за забавление и доброто реализиране. Благодаря! С пожелание за нови срещи, а калта хич не е задължителна .
 17. Моя климатик на Ховъра се оказа неработещ през април и миналата седмица в сервиза казаха, че не са открили проблем и са го напълнили. Сега работи точно както вашия - 8сек. включен, 13 сек. изключен и пак....вкл. Не знам вече кое е нормалното!?!?
 18. Подкрепям те и за включването на медията без контакт и за подсветката на екранчето при директно осветяване отвън, но ако Niki-25 се чуди защо при теб няма някои екстри, които ги има на Н5-2007 (внос от Италия ако не греша), излиза, че тук идват "орязани" неща. Пак ще влизаме в конспирации... и ще чакаме 5г. да изтече гаранцията за да отключим разни вградени екстри.
 19. Питай редовно в Митвас, кога ще дойде новия ъпдейт. На Н5 още първата година се появи нов софтуер за купето, каквото и да означава това....
 20. Вижда се колега, чистачките ти стоят на "еб.м ти страна" . Моето усещане от 2г. каране на H5 ( за Н6 нищо не знам, само ги оглеждах), е че прекалено ниско е нивото на качеството на изработка, спрямо ниското ниво на цените. Т.е. не са толкова евтини за това ниско качество. Учудващо е и това, че китайците ги произвеждат до колкото знам повече от 10г. вече (Н3+Н5), за всичките налични детски болести. Или нашите очаквания са били свръх,.... но не ми се вярва, защото все сравнявам с 4-5 годишни западноевропейски автомобили втора ръка. Как ги изнасят в Италия и Англия? А може и да е по-различно качеството само за Бг?!?!
 21. Здравейте колеги, аз също имам голямо желание да се включа, но буквално до 27-ми няма да знам дали ще съм свободен от 28-ми. Така, че след като гласувах първоначално, ще остана пас, и ако се подредят нещата ще се оправям сам в последния момент. Поздрави!
 22. Честито колега, милион километри безаварийно каране и само положителни емоции.
 23. Аз мисля, че 95 процента от частите на "световноизвестните марки" коли са китайски. Дори тук се правят някакви компоненти и седалки за БМВ и Ауди. Спирачни дискове и накладки за всеки модел има поне 10-15 производителя с огромни 100-200% разлики в цените...Проверете в Нета за произволен модел от Европа.....
 24. Адмирации, Майсторе! Казваш самата истина! Не разбирам защо се стигна до тези локуми, за едни дискове и толкова наивни коментари. Явно ни е "фанала голямата скука"........ А това за "изтощен " двигателя не разбрах. Поздрави!
×
×
 • Create New...