dry-ice Публикувано 27 Ноември, 2014 Share Публикувано 27 Ноември, 2014 (Редактирано) На сайта на украинския дилър на Great Wall се появи Voleex C30 new, модел 2014. Интересното при него е наличието на огромен тъч скрийн, камера за обратен ход, bluetooth и ново табло Другото май е същото като характеристики. Редактирано 27 Ноември, 2014 от dry-ice Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 27 Ноември, 2014 Share Отговорено 27 Ноември, 2014 (Редактирано) има и външни разлики, колата изглежда по-агресивно отпред но е само за определени пазари ..нови решетка, капак заден, стопове, фарове, брони, огледала, интериор.. на мен лично междинния фейс с уредите, наподобяващи Корола, повече ми хареса като интериор http://chinaautoweb.com/car-models/great-wall-voleex-c30/?pid=8791 http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=7271&page=8 Редактирано 27 Ноември, 2014 от Marto VM Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 28 Ноември, 2014 Share Отговорено 28 Ноември, 2014 Да ви кажа на мен от вътре много ми хареса, и това ново табло Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 28 Ноември, 2014 Автор Share Отговорено 28 Ноември, 2014 Аз отзад и отпред разлики с моята кола не виждам. Единствено на предната решетка имам три ламела, а на снимката която са дали има два и на тавана има перка на антена, моята е вградена в задното стъкло. Променен е само интериора, който и на мен ми харесва. Особено липсата на онази кутийка отгоре, дето никаква работа не върши, освен ако някой няма нужда втора жабка. Топката на скоростния лост е взета от С50, докато при мен е взета от С10. Доколкото виждам от снимките има и четец за SD карти, че дори и на micro SD. Другото нещо което липсва е часовничето, сигурно на големия дисплей има часовник. Но най-мразя да отговарям на анкета като трябва да сменя времето от лятно на зимно и обратно. Отново липсва (поне според мен) копче за настройване яркостта на таблото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikid Отговорено 30 Ноември, 2014 Share Отговорено 30 Ноември, 2014 Всички промени са много сполучливи най-вече интериорните разбира се, получило се е страхотно . Струва ми са ,че и седалките са подобрени,станали са по-анатомични и красиви (с изключение на цвета, дано да има и друг) . Решетката също е по-убедителна от старата , но ми се струва , че трябваше да променят и фаровете и да придадат по-съвременен и агресивен вид на предницата , много старомодно изглежда в сравнение с конкуренцията с тези фарове като на КИА отпреди 15год. Задницата си е добре , то на седан какво толкова може да се направи там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Marto VM Отговорено 1 Декември, 2014 Share Отговорено 1 Декември, 2014 Аз отзад и отпред разлики с моята кола не виждам. Единствено на предната решетка имам три ламела, а на снимката която са дали има два и на тавана има перка на антена, моята е вградена в задното стъкло. Променен е само интериора, който и на мен ми харесва. Особено липсата на онази кутийка отгоре, дето никаква работа не върши, освен ако някой няма нужда втора жабка. Топката на скоростния лост е взета от С50, докато при мен е взета от С10. Доколкото виждам от снимките има и четец за SD карти, че дори и на micro SD. Другото нещо което липсва е часовничето, сигурно на големия дисплей има часовник. Но най-мразя да отговарям на анкета като трябва да сменя времето от лятно на зимно и обратно. Отново липсва (поне според мен) копче за настройване яркостта на таблото. аз затова казах, че не е за всички пазари - променения екстериор съм го пуснал на линковете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 1 Декември, 2014 Share Отговорено 1 Декември, 2014 Говорейки за екстериор на мен любимец ми е последната Мазда 6 (без значение комби или седан). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Crusible Отговорено 12 Декември, 2014 Share Отговорено 12 Декември, 2014 Добре де, за България няма ли да има някаква актуализация на модела? И двата нови варианта на интериор, табло и т.н. ми допадат много повече от настоящия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dry-ice Отговорено 12 Декември, 2014 Автор Share Отговорено 12 Декември, 2014 (Редактирано) И на мен много ми харесва, само дето цената е колкото 3 Волекса (става дума за Мазда 6, не знам защо не успях с цитата) Редактирано 12 Декември, 2014 от dry-ice Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts