dry-ice Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 (edited) На сайта на украинския дилър на Great Wall се появи Voleex C30 new, модел 2014. Интересното при него е наличието на огромен тъч скрийн, камера за обратен ход, bluetooth и ново табло Другото май е същото като характеристики. Edited November 27, 2014 by dry-ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto VM Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 (edited) има и външни разлики, колата изглежда по-агресивно отпред но е само за определени пазари ..нови решетка, капак заден, стопове, фарове, брони, огледала, интериор.. на мен лично междинния фейс с уредите, наподобяващи Корола, повече ми хареса като интериор http://chinaautoweb.com/car-models/great-wall-voleex-c30/?pid=8791 http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=7271&page=8 Edited November 27, 2014 by Marto VM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki-25 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Да ви кажа на мен от вътре много ми хареса, и това ново табло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dry-ice Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 Аз отзад и отпред разлики с моята кола не виждам. Единствено на предната решетка имам три ламела, а на снимката която са дали има два и на тавана има перка на антена, моята е вградена в задното стъкло. Променен е само интериора, който и на мен ми харесва. Особено липсата на онази кутийка отгоре, дето никаква работа не върши, освен ако някой няма нужда втора жабка. Топката на скоростния лост е взета от С50, докато при мен е взета от С10. Доколкото виждам от снимките има и четец за SD карти, че дори и на micro SD. Другото нещо което липсва е часовничето, сигурно на големия дисплей има часовник. Но най-мразя да отговарям на анкета като трябва да сменя времето от лятно на зимно и обратно. Отново липсва (поне според мен) копче за настройване яркостта на таблото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikid Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Всички промени са много сполучливи най-вече интериорните разбира се, получило се е страхотно . Струва ми са ,че и седалките са подобрени,станали са по-анатомични и красиви (с изключение на цвета, дано да има и друг) . Решетката също е по-убедителна от старата , но ми се струва , че трябваше да променят и фаровете и да придадат по-съвременен и агресивен вид на предницата , много старомодно изглежда в сравнение с конкуренцията с тези фарове като на КИА отпреди 15год. Задницата си е добре , то на седан какво толкова може да се направи там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marto VM Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Аз отзад и отпред разлики с моята кола не виждам. Единствено на предната решетка имам три ламела, а на снимката която са дали има два и на тавана има перка на антена, моята е вградена в задното стъкло. Променен е само интериора, който и на мен ми харесва. Особено липсата на онази кутийка отгоре, дето никаква работа не върши, освен ако някой няма нужда втора жабка. Топката на скоростния лост е взета от С50, докато при мен е взета от С10. Доколкото виждам от снимките има и четец за SD карти, че дори и на micro SD. Другото нещо което липсва е часовничето, сигурно на големия дисплей има часовник. Но най-мразя да отговарям на анкета като трябва да сменя времето от лятно на зимно и обратно. Отново липсва (поне според мен) копче за настройване яркостта на таблото. аз затова казах, че не е за всички пазари - променения екстериор съм го пуснал на линковете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nmnikolov Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Говорейки за екстериор на мен любимец ми е последната Мазда 6 (без значение комби или седан). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusible Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Добре де, за България няма ли да има някаква актуализация на модела? И двата нови варианта на интериор, табло и т.н. ми допадат много повече от настоящия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dry-ice Posted December 12, 2014 Author Share Posted December 12, 2014 (edited) И на мен много ми харесва, само дето цената е колкото 3 Волекса (става дума за Мазда 6, не знам защо не успях с цитата) Edited December 12, 2014 by dry-ice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts