Jump to content

Voleex C30 new

dry-ice
 Share

Recommended Posts

На сайта на украинския дилър на Great Wall се появи Voleex C30 new, модел 2014.

Интересното при него е наличието на огромен тъч скрийн, камера за обратен ход, bluetooth и ново табло

Другото май е същото като характеристики.

post-18992-0-84566900-1417089443_thumb.jpg

post-18992-0-16294300-1417089444_thumb.jpg

post-18992-0-34080900-1417089444_thumb.jpg

post-18992-0-57639500-1417089444_thumb.jpg

Edited by dry-ice

има и външни разлики, колата изглежда по-агресивно отпред :)  но е само за определени пазари ..нови решетка, капак заден, стопове, фарове, брони, огледала, интериор..

на мен лично междинния фейс с уредите, наподобяващи Корола, повече ми хареса като интериор

http://chinaautoweb.com/car-models/great-wall-voleex-c30/?pid=8791

http://www.chinacarforums.com/forum/showthread.php?t=7271&page=8

Edited by Marto VM

Аз отзад и отпред разлики с моята кола не виждам. Единствено на предната решетка имам три ламела, а на снимката която са дали има два и на тавана има перка на антена, моята е вградена в задното стъкло. Променен е само интериора, който и на мен ми харесва. Особено липсата на онази кутийка отгоре, дето никаква работа не върши, освен ако някой няма нужда втора жабка. Топката на скоростния лост е взета от С50, докато при мен е взета от С10. Доколкото виждам от снимките има и четец за SD карти, че дори и на micro SD.

Другото нещо което липсва е часовничето, сигурно на големия дисплей има часовник. Но най-мразя да отговарям на анкета като трябва да сменя времето от лятно на зимно и обратно.

Отново липсва (поне според мен) копче за настройване яркостта на таблото.

Всички промени са много сполучливи най-вече интериорните разбира се, получило се е страхотно . Струва ми са ,че и седалките са подобрени,станали са по-анатомични и красиви (с изключение на цвета, дано да има и друг) . Решетката също е по-убедителна от старата , но ми се струва , че трябваше да променят и фаровете и да придадат по-съвременен и агресивен вид на предницата , много старомодно изглежда в сравнение с конкуренцията  с тези фарове като на КИА отпреди 15год. Задницата си е добре , то на седан какво толкова може да се направи там.

Аз отзад и отпред разлики с моята кола не виждам. Единствено на предната решетка имам три ламела, а на снимката която са дали има два и на тавана има перка на антена, моята е вградена в задното стъкло. Променен е само интериора, който и на мен ми харесва. Особено липсата на онази кутийка отгоре, дето никаква работа не върши, освен ако някой няма нужда втора жабка. Топката на скоростния лост е взета от С50, докато при мен е взета от С10. Доколкото виждам от снимките има и четец за SD карти, че дори и на micro SD.

Другото нещо което липсва е часовничето, сигурно на големия дисплей има часовник. Но най-мразя да отговарям на анкета като трябва да сменя времето от лятно на зимно и обратно.

Отново липсва (поне според мен) копче за настройване яркостта на таблото.

аз затова казах, че не е за всички пазари - променения екстериор съм го пуснал на линковете :)

• 2 weeks later...

Добре де, за България няма ли да има някаква актуализация на модела? И двата нови варианта на интериор, табло и т.н. ми допадат много повече от настоящия. 

И на мен много ми харесва, само дето цената е колкото 3 Волекса

(става дума за Мазда 6, не знам защо не успях с цитата)

Edited by dry-ice