Jump to content

Подобрения на форума


radowolf
 Share

Recommended Posts

Възможно ли е да се сложи един бутон "Начало" в долния край на страницата ... така като се прегледа темата може лесно да се стигне до общия преглед на темите ... така е поне в другите форуми... а сега е необходимо да се върнеш в горния край на страницата за да разгледаш и другите теми!

 

ПП: благодаря че го преместихте ... още не съм се ориентирал кое къде!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Ще гледам да го направя при първа възможност, най-вероятно още довечера след работа. Евентуално първо ще пусна 1-2 скрийншота с варианти къде да се намира бутона и ще кажете, кое как!

 

Иначе ако форума продължи добре да се развива ще купя vBulletin или Invision Board (ще има анкета какво предпочитате), които имат безкрайно много функционалности и са доста популярни. Нека само станем няколко стотин човека :)

Link to comment
Share on other sites

Супер ... а не е лошо да се помисли и за сигурността на форума /има тарикати дето намерят ли възможност и хакват/ ... и да се внимава с "назначаването" на админи и модератори ... подберете си добре хората ... нищо лично към никого ама вече сме си патили в друг форум от хакерчета и пишман админчета!

Link to comment
Share on other sites

Извинявам се за забавянето - бях забравил :( Иначе - готово!

 

Ако имате забележка за позиционирането на бутона, кажете :)

gwm_back_to_top.png

Link to comment
Share on other sites

Така е малко по-добре ... обаче е необходимо след като го натиснеш и те върне в горния край на темата пак да превъртиш нагоре за да стихнеш до главните бутони и по-точно до бутона "начало" за да видиш по кои други теми има нови мнения! Ако е възможно освен бутона "Върни се най-горе" да се направи и един "Начало" ще е още по-добре ... , но и така е долу горе добре!

 

ПП: всъщност сега открих моя начин да направя същото - "Great Wall Motors & Литекс Моторс форум фен клуб" в долния ляв ъгъл прави точно това, което искам - т.е. отваря общия преглед на темите и така лесно може да се види къде още има писано и да се следи по-лесно форума!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...