Jump to content

stoyankirov

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stoyankirov

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  Lyaskovets

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Аз ли пак не съм разбрал че новия Ховър ще е Н6 и ще се продава в БГ през 2012 на цени около 25 000лв. , но като казвам 25 000лв нямам предвид базов модел 25 а средно ниво на оборудване там ABS клими и т.н да отива на 35 000лв.
 2. Здравейте, а защо аз не мога да видя снимките?!?
 3. Относно снимките на завода аз също бях изненадан за дезинформацията или по скоро оскъдната информация по този проект. Често казано ако близо до моя град се строеше такъв завод всеки ден щях да качвам по някоя снимка или пък по нещо дочуто оттук оттам.
 4. За какво достойнство говориш братле в БГ. Това е вече на изчезване. бЪЛГАРИНА само "мазни" както казваш и гледа да прецака някого без да го е еня какво се случва след това. Ако има далавера - там сме . Трябва ли работа -не е за нас. Всичко онова че сме били най-работни, най-добри, най-..... си остана в миланото. В тази връзка: По какво можеш да познаеш българин на работа на полето. ... не се мъчете знам че начините са много но най-лесния е да останете встрани 4-5 минути и да видите кой се изправя на всеки 5 минути и се оглежда как да скатае малко време. Това е нашего брата /за съжаление/.
 5. Над 300млн. китайци имат доходи над средния германец !!! ...това ако е вярно, направо ми избихте зъбите ...
 6. АБСОЛЮТНО ТОЧНО И НА МЯСТО. ИЗЦЯЛО ПОДКРЕПЯМ АДМИНА. ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС!!!
 7. Цените всъщност са наистина чудесни. Все пак говорим за джип 4х4. Без данъците по-базовия модел отива към 12 хил евро. Нека сме реалисти - покажи един еквивалентен 4х4 модел с подобни характеристики и екстри (да не говорим за гаранция). Под 50 хил лева няма джипове като цяло. Отвори сайта на Дачия да видиш Duster-а (който е по-малък), с най-мощния си двигател (който е пак доста по-слаб) и всички екстри за модела (които са доста по-малко) колко пари е. Пикапи също няма никакви за под 50-60 хил лева, така че хора, които се нуждаят от такава кола биха избрали това, което се прави край Баховица. Нека видим и цената на Voleex C10, очаквам да е до 12-16 хил лева в зависимост от оборудването, което отново е много богато! ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ КАТО ТВОИТЕ - НА ПЕТ ГОДИНКИ НОВА КОЛА
 8. С данъчния кредит става 24 000 лв. Какъв е този данъчен кредит обясни по-подробно. Благодаря предварително!
 9. Лично аз май ще се спра на варианта Renault Megane Scenic rx4 - по евтинко и нищо че е по-старичко...не съм сноб - въпрос на джоб
 10. Кви са тея цени бе братлета?!? Прав беше админа , че на вестници не трябва да се вярва. Типично за нашата дезинформация от около 12 000 евро станаха на около17 000 евро. Да живее България и бЪЛГАРИНА ако може нека си купи, а ако не - пак да си купи ама по-евтината Дачия па макар и Румънска , па макар и по-чуплива и т.н. Както казваше дядо ми ...За всекиго по нещо!!!
 11. а какъв ще е разхода на този двигател като се има предвид 1800 кг. тегло на джипката?!? ...и още нещо, защо няма да има дизелче за Ховъра, а само за пикапчето?!?
 12. ето това имам предвид http://www.greatwall.it/ecoincentivi-hover.html някой има ли инфо колко струват там в Италия останалите марки автомобили и дали не може да се съпостави нещо
 13. Не видях тема за цените на тези автомобили но вече нещо не ми се връзва, че в Италия се продават на цени от около 17000 евро и то версията 2WD, а ние в България да ги чакаме за около 20-25 хиляди лева...
 14. Колеги при метановата ГУ има ли такава разлика като при пропан-бутана имам предвид зимно време да гори толкова много при градско каране, че да се чудиш дали не ти е по икономично на бензин?
×
×
 • Create New...