Jump to content

stoyankirov

Members
 • Мнения

  23
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно stoyankirov

 • Ранг
  Member

Profile Information

 • Адрес:
  Lyaskovets

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. stoyankirov

  Специална промоция Hover H5-26.09 - 01.10.2011г!!!

  Аз ли пак не съм разбрал че новия Ховър ще е Н6 и ще се продава в БГ през 2012 на цени около 25 000лв. , но като казвам 25 000лв нямам предвид базов модел 25 а средно ниво на оборудване там ABS клими и т.н да отива на 35 000лв.
 2. stoyankirov

  Снимки от 5 юли 2011 г.

  Здравейте, а защо аз не мога да видя снимките?!?
 3. stoyankirov

  Подобрения на форума

  Реп 6 за админа
 4. stoyankirov

  Работа в Литекс Моторс

  Относно снимките на завода аз също бях изненадан за дезинформацията или по скоро оскъдната информация по този проект. Често казано ако близо до моя град се строеше такъв завод всеки ден щях да качвам по някоя снимка или пък по нещо дочуто оттук оттам.
 5. stoyankirov

  Работа в Литекс Моторс

  За какво достойнство говориш братле в БГ. Това е вече на изчезване. бЪЛГАРИНА само "мазни" както казваш и гледа да прецака някого без да го е еня какво се случва след това. Ако има далавера - там сме . Трябва ли работа -не е за нас. Всичко онова че сме били най-работни, най-добри, най-..... си остана в миланото. В тази връзка: По какво можеш да познаеш българин на работа на полето. ... не се мъчете знам че начините са много но най-лесния е да останете встрани 4-5 минути и да видите кой се изправя на всеки 5 минути и се оглежда как да скатае малко време. Това е нашего брата /за съжаление/.
 6. stoyankirov

  Нови турбо двигатели

  Над 300млн. китайци имат доходи над средния германец !!! ...това ако е вярно, направо ми избихте зъбите ...
 7. stoyankirov

  Честит 1ви Юни

  АБСОЛЮТНО ТОЧНО И НА МЯСТО. ИЗЦЯЛО ПОДКРЕПЯМ АДМИНА. ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС!!!
 8. stoyankirov

  Обявени цени на Hover H5

  Цените всъщност са наистина чудесни. Все пак говорим за джип 4х4. Без данъците по-базовия модел отива към 12 хил евро. Нека сме реалисти - покажи един еквивалентен 4х4 модел с подобни характеристики и екстри (да не говорим за гаранция). Под 50 хил лева няма джипове като цяло. Отвори сайта на Дачия да видиш Duster-а (който е по-малък), с най-мощния си двигател (който е пак доста по-слаб) и всички екстри за модела (които са доста по-малко) колко пари е. Пикапи също няма никакви за под 50-60 хил лева, така че хора, които се нуждаят от такава кола биха избрали това, което се прави край Баховица. Нека видим и цената на Voleex C10, очаквам да е до 12-16 хил лева в зависимост от оборудването, което отново е много богато! ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ КАТО ТВОИТЕ - НА ПЕТ ГОДИНКИ НОВА КОЛА
 9. stoyankirov

  Обявени цени на Hover H5

  С данъчния кредит става 24 000 лв. Какъв е този данъчен кредит обясни по-подробно. Благодаря предварително!
 10. stoyankirov

  Обявени цени на Hover H5

  Лично аз май ще се спра на варианта Renault Megane Scenic rx4 - по евтинко и нищо че е по-старичко...не съм сноб - въпрос на джоб
 11. stoyankirov

  Обявени цени на Hover H5

  Кви са тея цени бе братлета?!? Прав беше админа , че на вестници не трябва да се вярва. Типично за нашата дезинформация от около 12 000 евро станаха на около17 000 евро. Да живее България и бЪЛГАРИНА ако може нека си купи, а ако не - пак да си купи ама по-евтината Дачия па макар и Румънска , па макар и по-чуплива и т.н. Както казваше дядо ми ...За всекиго по нещо!!!
 12. а какъв ще е разхода на този двигател като се има предвид 1800 кг. тегло на джипката?!? ...и още нещо, защо няма да има дизелче за Ховъра, а само за пикапчето?!?
 13. stoyankirov

  газ или бензин

  ето това имам предвид http://www.greatwall.it/ecoincentivi-hover.html някой има ли инфо колко струват там в Италия останалите марки автомобили и дали не може да се съпостави нещо
 14. stoyankirov

  газ или бензин

  Не видях тема за цените на тези автомобили но вече нещо не ми се връзва, че в Италия се продават на цени от около 17000 евро и то версията 2WD, а ние в България да ги чакаме за около 20-25 хиляди лева...
 15. stoyankirov

  газ или бензин

  Колеги при метановата ГУ има ли такава разлика като при пропан-бутана имам предвид зимно време да гори толкова много при градско каране, че да се чудиш дали не ти е по икономично на бензин?
×