Jump to content

Организационни дейности


Recommended Posts

   Здравейте отново,

Без да искам да засегна никого от този форум,ми се ще да кажа,че с това темпо на организация и активнос от страна на учасниците нещата за които си говорихме със Стефан и Ванката,ще си останат само едно желание,не и реалност ! Толкова ли голямо е усилието да се събереме и забавляваме заедно,да забравим за няколко часа , че сме пораснали и станем отново деца ?? Аз лично се разочаровах,от този форум.С колегиете в Констанца се виждаме или поне пишеме всеки ден на различни теми  , и искам да отбележа , че сме заети хора с бизнес и отговорности (семейни и служебни ), но при желание всичко е възможно !

Искам само да дам един пример как може да се съчетае приятното с полезното и с това приключвам.

Тази година сме решили за Великден да събереме средства от всички членове на клуба,с които да закупиме храни и медикаменти , които да раздадем на нуждаещите се от тях хора в трудно достъпни и откъснати райони от провинцията . За нас ще остане разходката из планините и подарените усмивки от хората, а това няма цена !

Edited by emorodev
Link to comment
Share on other sites

За сега форумът е малък, потребителите са малко, всеки прави толкова, колкото смята за приятно. Ако искаш да поемеш инициативата за организация за благотворителна дейност, среща или друго - с най-голямо удоволствие ще приветствам и помогна, с каквото мога, стига да мога :)

Link to comment
Share on other sites

Да,най-добре ще е да направим отделна тема за предложени от всички членове на форума!

Излети,събирания по региони,хуманитарни и др.Предлагам на модературите да я направят те ?!

Link to comment
Share on other sites

Поради желанието на няколко от членовете на форума,правя нова тема,в която всеки може да дава идеи за мероприятия от различен тип.Засегната беше темата за събиране на средства,храни и лекарства и помагане на хората в неравностойно положение.Толерират се всякакви сериозни и градивни предложения.

Link to comment
Share on other sites

Поради изцяло незадължителния характер за събиране на такива средства и липсата на организирана структура смятам, че един от възможните начини за осъществяване да стане като се опреди дата на среща (събор) някъде в страната и там на място да бъде избрана група от хората които да са отговорни за събраните средства и да бъде определен критерии за тяхното оползотворяване.

 

Преди това е хубава всеки да си направи преценка дали желае да стане част от такова начинание и на място просто да свършим работата. Нека планираме нещата предварително, за да не губим време в дискусии на място, защото времето е силно ограничено. 

 

 

Важното е да се организираме, дори и 10 човека да сме :) За сбирки по 100-200 едва ли е реално да се коментира на този етап.

Link to comment
Share on other sites

   Аз предлагам преди да минем към този етап,да проведеме няколко пробни сбирки в страната за да се опознаеме "face to face",проверим и одобрим хората,които ще са натоварени с организацията на всички мероприяти в бъдеще(не само хуманитарни),с колегите тук го правим ежегодно!Първо се предлагат кандидатури във форума и се гласуват on-line,но разликата , е че тук всички се познаваме лично от години! Поради тази причина ми се ще да организираме няколко приятелски сбирки,за да се опознаем.

  

  Очаквам предложения за място и дата... :sign5:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...