Keti Публикувано 2 Декември, 2012 Share Публикувано 2 Декември, 2012 Imam Hover H5 i za nekoj ke vi izgleda smesno no moze li da mi objasnite okolu stavanjeto na zimski gumi, dali mora 4 ili moze samo 2 i dali se stavaat na zadnite gumi? Kakvo e iskustvoto so ova i koi tipovi gumi se preporacuvaat? Имам Хувър Н5 и за някой може да изглежда смешно,но може ли да ми кажете покрай смяната на зимните гуми,дали трябва да е с 4 или може само с 2 и дали се слагат на задните гуми ? Кои гуми препоръчвате . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RFF Отговорено 2 Декември, 2012 Share Отговорено 2 Декември, 2012 (Редактирано) Задължително четири еднакви гуми се слагат. Редактирано 2 Декември, 2012 от RFF Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 3 Декември, 2012 Share Отговорено 3 Декември, 2012 4те гуми ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО еднакви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 27 Февруари, 2013 Share Отговорено 27 Февруари, 2013 по този въпрос може да се спори. ако си решил да минеш с две- задължително на задния предаващ движението мост, но тогава управлението на предния ще е трудно и хлъзгави. Най- добре е 4 но може и 2х2 да са но зимни и с еднакъв по размери грайфер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mistarmi Отговорено 27 Февруари, 2013 Share Отговорено 27 Февруари, 2013 Аве човек отварям новите мнения във форума и само твои мнения Да не гониш някакъв рекорд? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 27 Февруари, 2013 Share Отговорено 27 Февруари, 2013 Не посмях да го кажа същото, че съм модератор и ще ме обвинят в дискриминация Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kida24 Отговорено 28 Февруари, 2013 Share Отговорено 28 Февруари, 2013 Да и на мен ми направи впечатление Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 28 Февруари, 2013 Share Отговорено 28 Февруари, 2013 (Редактирано) Мдааааа ,съгласен, че досаждам, не гоня рекорд просто искам да съм полезен...ще се поукротя. Редактирано 28 Февруари, 2013 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmnikolov Отговорено 28 Февруари, 2013 Share Отговорено 28 Февруари, 2013 (Редактирано) Е не че досаждаш, ама ми е странно защо в няколко теми пусна почти едни и същи мнения. Иначе честито за покупката и да те слуша колата. Редактирано 28 Февруари, 2013 от nmnikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 28 Февруари, 2013 Share Отговорено 28 Февруари, 2013 Е не че досаждаш, ама ми е странно защо в няколко теми пусна почти едни и същи мнения. Иначе честито за покупката и да те слуша колата. Как защо, винаги има пръв път...пък и някой ме питаха за доуточнения, пък и отговарях, на едни и същи въпроси в различни теми. Благодаря, че сте ги чели- значи съм бил важен за вас /като в една реклама/. Сега гледам и внимавам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Андреев Отговорено 28 Февруари, 2013 Share Отговорено 28 Февруари, 2013 Спокойно, колега, щом си писал по темата и не си нарушил правилата на форума, всичко е нормално. Аз също се радвам да прочета мнения на хора, които са близо до истината. Тука из Русе също се разхожда една такава симпатична здрава джипка, винаги когато я срещна, я гледам с удоволствие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 1 Март, 2013 Share Отговорено 1 Март, 2013 (Редактирано) Тука из Русе също се разхожда една такава симпатична здрава джипка, винаги когато я срещна, я гледам с удоволствие. Аз за тази не знам, но като си търсих, в Русе се продаваха две-една бяла и една златиста.Последната беше много красива с много екстри и още се продава, но не се води товарна/ променя я това ,че има решетка между задния ред седалки и багажника/ и не става за фирма. Редактирано 1 Март, 2013 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts