Niki-25 Публикувано 18 Ноември, 2012 Share Публикувано 18 Ноември, 2012 Здравейте казвам се Николай и от няколко дни съм горд собственик на Great Wall Hover,искам да попитам дали някой знае и може да ми каже става ли обикновенна ГИ на този джипа,мотора ми е същият като на Н5 2.4 L 136кс,ще се радвам да дойда на някоя среща и да се запознаем 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
admin Отговорено 18 Ноември, 2012 Share Отговорено 18 Ноември, 2012 Честита ти нова кола, колега Не би трябвало да имаш проблем да сложиш обикновен ГИ на този двигател. В крайна сметка почти същия двигател е на малко по-старите таксита Соната, сред които няма такова дето не е с ГИ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ginoo Отговорено 19 Ноември, 2012 Share Отговорено 19 Ноември, 2012 Здравейте казвам се Николай и от няколко дни съм горд собственик на Great Wall Hover,искам да попитам дали някой знае и може да ми каже става ли обикновенна ГИ на този джипа,мотора ми е същият като на Н5 2.4 L 136кс,ще се радвам да дойда на някоя среща и да се запознаем Мисля че един от собствениците (визирам стената) закупили Hover H5 от ЛМ също така е с обикновен ГИ (не е LPI). (ако греша да ме поправи) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 19 Ноември, 2012 Автор Share Отговорено 19 Ноември, 2012 Ами сигурно е така,аз лично чувам,че този двигател на Мицубиши бил с допълнителна помпа в двигателя и тя горяла когато се сложил обикновен ГИ,и за това трябвало да му се сложи от новата система която е с втечнена газ и струва прекалено много пари,около 2000лв. Иначе да ви кажа много части стават от Мицубиши L200 особенно по раздатката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
julsi Отговорено 22 Ноември, 2012 Share Отговорено 22 Ноември, 2012 Става без проблем, но питай Стената все пак! От опит и питане глава не боли! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 22 Ноември, 2012 Автор Share Отговорено 22 Ноември, 2012 Благодаря колега ще попитам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
st.videv Отговорено 26 Февруари, 2013 Share Отговорено 26 Февруари, 2013 (Редактирано) Моя е като твоя от Италия и е с тамошен инжекцион- обикновен, не на течна фаза-прекрасен е. Вижда се отдолу предпазния кожух и след това и самата бутилка. В дълбочина след бялата дръжка на маслената пръчка се вижда изпарителя. След това инжекторите/специален вид високоомни- старите 3 повредени ми ги даде продавача/ кръгли и до тях се вижда маркуча за газта, а другите са бензиновите и инжекторната рейка /черна на газта и лъскава на бензина/. Компютъра и индикаторната плочка в салона. Това е... Преди 2 години исках до купувам едно Пажеро Пинин 2.0 136 коня не знам типа на двигателя взе пак и той е Мицибуши/можеш да видиш -специален модел с бързи и блокажи, това е само за 2.0/ оказа се, че не може да се спре притока на бензин от инжекторите и е една от колите на която газ не може да се слага. На 1.8 се слага, но е само 4х4 и в последния момент след разговори с Италия го отказах- даже часът за нотариуса бе определен и парите в банката заявени . Така , че иди при добър газаджия и той ще ти помогне. В сайта за офроуд имаше едно такова паджеро, бе го направил с 25% бензин и 75% газ-български гений. Дано съм от полза... Редактирано 6 Март, 2013 от st.videv Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki-25 Отговорено 5 Март, 2013 Автор Share Отговорено 5 Март, 2013 Вече съм обеден и знам,че ще стане с обикновен ГИ и скоро време ще го инстелирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts