yaniatanasov Отговорено 18 Август, 2021 Share Отговорено 18 Август, 2021 9 hours ago, Mikosh said: Не е от датчика оня ден сложих една малко по стегната пружина и всичко е ток,моя датчик го поръчах от Митвас за 57лв да знаете Ами при мен може и да е от датчика защото прекъсва горе долу по един и същ начин. След всеки по дълаг престои, километража тръгва и работи, след като измина някакви метри до километър прекъсва. Като измина по дълго разтояние се оправя. Също има вероятнос да тръгне като спра, изключа двигателя, запаля и тръгна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 18 Август, 2021 Автор Share Отговорено 18 Август, 2021 Еми И при мене е така сложих нов и нищо същата работа сега сложих пружина добра карах около 30км и нямаше ядове обаче днес като минах през дупка пак започна да играе незнам дали не трябва сложа на пружината нещо или да е по къса пружината вече и аз незнам и май ще я карам във Митвас да вида какво ще кажат но изчаквам още малко 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 27 Август, 2021 Share Отговорено 27 Август, 2021 До къде я Докарахте бре??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 27 Август, 2021 Share Отговорено 27 Август, 2021 До никъде, може проблема да е другаде. Да речем в таблото! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 5 Септември, 2021 Share Отговорено 5 Септември, 2021 Днес си поръчах от Aliexpress нов сензор/датчик. Като пристигне и го сложа ще пиша дали се е оправило. Предполагам другия месец! Много са бавни доставките 😴 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 27 Януари, 2022 Share Отговорено 27 Януари, 2022 Карам 3 седмици с новия датчик и нямам проблеми за сега. Още не съм я тествал на дълъг път но в града няма грижи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 19 Юни, 2022 Share Отговорено 19 Юни, 2022 Приемем че проблема при мен е решен вече. Това е часта която съм сложил: WHEEL SPEED SENSOR GWM GREAT WALL HOVER CUV HAVAL H3, H5,WINGLE 3 5 6.3802100-K00-B1 3802100K00B1 1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mikosh Отговорено 30 Юли, 2022 Автор Share Отговорено 30 Юли, 2022 Колега аз от как сложиш пружинка няколко пъти и за сега да не казвам голяма дума не ми е давал ядове,но ще го имам на предвит това да знам ако пак нещо почне ще знам какво да сменя благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts