maverick_m Публикувано 27 Април, 2021 Share Публикувано 27 Април, 2021 Привет на всички в форума. Ако някой може да помогне по тема с окачването от кой модел могат да станат дискове накладки задни амортисьори? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jeko33 Отговорено 27 Април, 2021 Share Отговорено 27 Април, 2021 https://www.drive2.ru/l/456770116600726682/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maverick_m Отговорено 27 Април, 2021 Автор Share Отговорено 27 Април, 2021 Доколкото разбирам от това Хонда Hr-v Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maverick_m Отговорено 27 Април, 2021 Автор Share Отговорено 27 Април, 2021 Грешка моя CR-V Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maverick_m Отговорено 27 Април, 2021 Автор Share Отговорено 27 Април, 2021 Лошото е че има разлика в диаметрите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 27 Април, 2021 Share Отговорено 27 Април, 2021 3 мм. е разликата на диска/преден/, едва ли има проблем. Като взимаш накладки, гледай да са за дву бутален спирачен апарат, че се оказа че има хонди ,,CR-V,, които са с едно бутален апарат и накладките са различни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 27 Април, 2021 Share Отговорено 27 Април, 2021 А частите на съеденителя/като ги сменя/ запази ли ги или ги изхвърли, щото ми казаха че, притескателя и феродовия диск ставали от Санта Фи и CR-V, поне диаметъра на феродовия диск диск и броя на зъбите е еднакъв, но искам да проверя при един познат с магазин за авто части. При мен се появи изчаткаване в момента на запалване и като натиснеш леко леко съеденителя се чува едно чаткане. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 27 Април, 2021 Share Отговорено 27 Април, 2021 Ако се окаже че е от маховика ще поръчвам този - Origianl Quality FLY WHEEL ASSY flywheel 1005200 ED01 1005200 ED01 2 FOR GREAT WALL HAVAL H6 4D20 2.0T ENGINE|Flywheels, Flexplates, & Parts| - AliExpress , но е рано още. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maverick_m Отговорено 28 Април, 2021 Автор Share Отговорено 28 Април, 2021 частите ги оставих в сервиза, не ми трябваха но ако ще сменяваш съединител с маховик за 450 лева могат да ти го рециклират в драгичево. Разбрах късно иначе така щях да направя, но по това което си написал маховика ти е заминал. Дисове предни могат да станат само от хонда акорд само че дебелината е 25 а на оригиналният е 28 мм и се чудя дали няма да е проблем Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 29 Април, 2021 Share Отговорено 29 Април, 2021 Ще я карам така за сега, аз правя по 5-6 000 хил. км. на година. Като почне маховика да чука на студено да да увеличи вибрациите на празен ход ще го сменя. По въпроса с дисковете и накладките - бях взел за проба предни дискове и накладки за CR-V но като видях че накладките не съвпадат/както казах по-горе съм поръчал накладки за еднобутален апарат/ върнах висичко без да го пробвам с монтаж. Но мерихме дисковете с шублер и размерете отговаряха на оригиналните - с изключение на диаметъра. Но така или иначе има поне 3-4 мм. от края на накладката до края на диска - оригиналните. При разлика от 3 мм. на диска за CR-V това прави 1,5 мм. от края на накладката до края на диска. А в някои руски сайтове пишат, че предните амортесьори са взаимо заменяеми с на CR-V. Въобще окачването като цяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 29 Април, 2021 Share Отговорено 29 Април, 2021 По снимки от форума на Хонда нашите маховици и на хондите си приличат едно към едно. Като дойде време за смяната му ще взема един маховик от CR-V за проба и ще пиша. Че не ми се занимава сега да свалям скоростна кутия. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 11 Октомври, 2021 Share Отговорено 11 Октомври, 2021 Накладките за ръчната са от CRV-RE. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dr_ivo Отговорено 13 Октомври, 2021 Share Отговорено 13 Октомври, 2021 On 10/11/2021 at 10:01 PM, Gobi said: Накладките за ръчната са от CRV-RE. Колега, ако имаш и някакъв фабричен номер напиши го за накладките на ръчната спирачка. Аз неможах да намеря и ги занесох да ми залепят ново феродо но феродото беше по дебело и се почна едно пилене... нестана добре. Та ако имаш по точна информация за тези накладки ще съм благодарен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 13 Октомври, 2021 Share Отговорено 13 Октомври, 2021 Взех тези - Комплект спирачни челюсти, ръчна спирачка FERODO за HONDA CR-V III (RE) от 2006 до 2012 (bim.bg) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gobi Отговорено 13 Октомври, 2021 Share Отговорено 13 Октомври, 2021 Само, че трябва да си прехвърлиш лостчетата за жилата. И регулировкат си е играчка. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dr_ivo Отговорено 13 Октомври, 2021 Share Отговорено 13 Октомври, 2021 2 hours ago, Gobi said: Само, че трябва да си прехвърлиш лостчетата за жилата. И регулировкат си е играчка. Благодаря ти колега! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts