Jump to content

Окачване за Hover H6

maverick_m
 Share

Recommended Posts

3 мм. е разликата на диска/преден/, едва ли има проблем. Като взимаш накладки, гледай да са за дву бутален спирачен апарат, че се оказа че има хонди ,,CR-V,, които са с едно бутален апарат и накладките са различни.

А частите на съеденителя/като ги сменя/ запази ли ги или ги изхвърли, щото ми казаха че, притескателя и феродовия диск ставали от Санта Фи и CR-V, поне диаметъра на феродовия диск диск и броя на зъбите е еднакъв, но искам да проверя при един познат с магазин за авто части. 

При мен се появи изчаткаване в момента на запалване и като натиснеш леко леко съеденителя се чува едно чаткане.

частите ги оставих в сервиза, не ми трябваха но ако ще сменяваш съединител с маховик за 450 лева могат да ти го рециклират в драгичево.

Разбрах късно иначе така щях да направя, но по това което си написал маховика ти е заминал.

Дисове предни могат да станат само от хонда акорд само че дебелината е 25 а на оригиналният е 28 мм

и се чудя дали няма да е проблем

Ще я карам така за сега, аз правя по 5-6 000 хил. км. на година. Като почне маховика да чука на студено да да увеличи вибрациите на празен ход ще го сменя.

По въпроса с дисковете и накладките - бях взел за проба предни дискове и накладки за CR-V но като видях че накладките не съвпадат/както казах по-горе съм поръчал накладки за еднобутален апарат/ върнах висичко без да го пробвам с монтаж. Но мерихме дисковете с шублер и размерете отговаряха на оригиналните - с изключение на диаметъра. Но така или иначе има поне 3-4 мм. от края на накладката до края на диска - оригиналните. При разлика от 3 мм. на диска за CR-V това прави 1,5 мм. от края на накладката до края на диска.

А в някои руски сайтове пишат, че предните амортесьори са взаимо заменяеми с на CR-V. Въобще окачването като цяло. 

По снимки от форума на Хонда нашите маховици и на хондите си приличат едно към едно. Като дойде време за смяната му ще взема един маховик от CR-V за проба и ще пиша. Че не ми се занимава сега да свалям скоростна кутия.

• 5 months later...
On 10/11/2021 at 10:01 PM, Gobi said:

Накладките за ръчната са от CRV-RE.

Колега, ако имаш и някакъв фабричен номер напиши го за накладките на ръчната спирачка.

Аз неможах да намеря и ги занесох да ми залепят ново феродо но феродото беше по дебело и се почна едно пилене... нестана добре.

Та ако имаш по точна информация за тези накладки ще съм благодарен.

2 hours ago, Gobi said:

Само, че трябва да си прехвърлиш лостчетата за жилата. И регулировкат си е играчка.

Благодаря ти колега!