Jump to content

Gobi

Members
  • Мнения

    56
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gobi

  1. Чак сега влизам, като я измия ще я снимам, че сега няма да си проличи изобщо.
  2. Има русенска фирма която прави ролбарите, но ще трябва да се ходи до там.
  3. Ветробрани за залепяне за Great Wall Hover H6 2011+ "CT" с 5 врати - 4 бр. предни и задни - Deflectors.eu . Аз моите ги купих от Кобра туннинг-Русия, но година преди войната. Иначе от сайта който ти пратих си взех дефлектора.
  4. Това пасна идеално - Метална кора под двигател и скоростна кутия за HONDA CR-V III (RE) от 2006 до 2012 (bim.bg)
  5. Само, че трябва да си прехвърлиш лостчетата за жилата. И регулировкат си е играчка.
  6. Взех тези - Комплект спирачни челюсти, ръчна спирачка FERODO за HONDA CR-V III (RE) от 2006 до 2012 (bim.bg)
  7. Накладките за ръчната са от CRV-RE.
  8. 2021 Car DVR HD 3D 360 Surround View System Driving With Bird View Panorama System 4 Car Camera 1080P DVR G Sensor Night Vision|DVR/Dash Camera| - AliExpress иначе трябва да е нещо такова.
  9. Не посмях да сложа нещо такова защото ми се видяха много парите/не че в действителност са много/. Иначе е голяма гъзарийка няма спор.
  10. Koorinwoo Car Parking System 360 Split Box Video For 4 Cameras HD CCD Switch Combiner Channels Left Right Front Rear view Camera|Vehicle Camera| - AliExpress това сложих и бива.
  11. И си сложи нещо такова Vtopek Car Radio Cooling Fan for Android Multimedia Player Head Unit Radiator with Iron Bracket|Cables, Adapters & Sockets| - AliExpress
  12. Gobi

    Подлакътници

    Супер е. Как и на каква цена можем да се сдобием с такова интересно нещо. И как стигаш до ръчната.
  13. Gobi

    Втора камера

    Смених мултимедията
  14. Ако поръчваш я искай с букса за H5
  15. naval=haval че пиша от телефона.
  16. Отдавна я смених. Даже и камери в огледалата и на предната решетка сложих. Малко си поиграх с окабеляването защото ми изпратиха букса за по-новия naval h6. Наште h6-ци са с окабеляване на h5-ца.
  17. Колеги имате ли представа с колко зъба е ангренажния ремък на дизеловия двигател, че в алиекспрес излизат и с 143 и с 171 зъба.
  18. Аз взех такива - Напречни греди за таван - NIKEN 138см • хит цена | MaxAuto24 - само че сиви. Но като е сложена предната и е без товар свири неприято след 120 км/h. И сега е само със задната а предната си я возя в багажника.
  19. Колеги бихте ли споделили стъпките/последователността/ на разглобяване на панелите по таблото при демонтажа на оригиналната мултимедия. Че ми предстои да сменям моята /вече е на митницата и би трябвало да петък да си я получа/. Благодаря предварително.
  20. По снимки от форума на Хонда нашите маховици и на хондите си приличат едно към едно. Като дойде време за смяната му ще взема един маховик от CR-V за проба и ще пиша. Че не ми се занимава сега да свалям скоростна кутия.
  21. Ще я карам така за сега, аз правя по 5-6 000 хил. км. на година. Като почне маховика да чука на студено да да увеличи вибрациите на празен ход ще го сменя. По въпроса с дисковете и накладките - бях взел за проба предни дискове и накладки за CR-V но като видях че накладките не съвпадат/както казах по-горе съм поръчал накладки за еднобутален апарат/ върнах висичко без да го пробвам с монтаж. Но мерихме дисковете с шублер и размерете отговаряха на оригиналните - с изключение на диаметъра. Но така или иначе има поне 3-4 мм. от края на накладката до края на диска - оригиналните. При разлика от 3 мм. на диска за CR-V това прави 1,5 мм. от края на накладката до края на диска. А в някои руски сайтове пишат, че предните амортесьори са взаимо заменяеми с на CR-V. Въобще окачването като цяло.
×
×
  • Създай нов...