Jump to content

За гуми


Mitaka75
 Share

Recommended Posts

Колега в нета има калкулатори за размера на гумите там ще намериш отговора. Чак тема да пускаш за нещо елементарно. Моите предните са 235/70/16 задните 245/70/16 нямам проблем. Експертите тук ще кажат че не е правилно но колата си е моя. При положение че ще смениш и четирите най много километража да не ти отчита вярно.

Link to comment
Share on other sites

Километража е бял кахър.

Ще си увеличиш спирачния път и ще намалиш сцеплението в завоите /особенно по-остричките/,а ако очакваш икономия на гориво........не си заслужава предвид какво губиш,но както е казал колегата "колата си е моя"/в този случай твоя/.

 

Link to comment
Share on other sites

Колега тези коли не са болиди от формула 1 та чак сцеплението да е проблем. Това са коли за придвижване да не говорим за цените на частите уж китайски а цените по високи от на Мерцедес. За воден радиатор цена от 750 лева в Митвас. Ако не беше пикап и цената не беше толкова ниска щях още да си карам 25 годишната Фронтера. По която нямаше грам ръжда за сметка на китайското чудо. Фронтерата е в Добрич може да си я засичал бордо с лед бар на тавана новия собственик я е направил за офроуд мераклия е. 

Link to comment
Share on other sites

Не е проблем ако я караш само в Добрич и околностите,но ако правиш макс като обем натоварен преходи по 600/650км на ден за 7-7,5 часа минавайки два корави прохода ще разбереш за какво говоря т.е. въпрос на експлоатация и т.н.-колегата да си решава и написаното по-горе е от личен опит,а не от страст към постовете.

Относно частите:

 Малко ме изненадваш при положение,че в Добрич е фирмата на Иван Симеонов за радиаторите.

Колеги от София се възползват от услугите му и + куриерската услуга им стъпва на по-добра цена - не знам...

Всичко го има в Еврото на много добри цени + избор на марка,а и младежите са много в час защото доставят частите за пикапите на ВИК Добрич.

 

  

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...