lakatnika Публикувано 17 Март, 2021 Share Публикувано 17 Март, 2021 Привет,някой случайно да търкаля тези 2 марки гуми от снимките? Ако може да споделите отзиви... (като грайфер са ми фаворити) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 17 Март, 2021 Share Отговорено 17 Март, 2021 Карал съм купара 235/70/16 на Фронтера А 6 зими (без лятото). Никакви проблеми продадох колата с тях. Сега на пикапа съм с nexten 235/70/16 не ме кефят. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 18 Март, 2021 Автор Share Отговорено 18 Март, 2021 Преди 16 часа, Мариян написа: Карал съм купара 235/70/16 на Фронтера А 6 зими (без лятото). Никакви проблеми продадох колата с тях. Сега на пикапа съм с nexten 235/70/16 не ме кефят. Благодаря за отзива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nork Отговорено 18 Март, 2021 Share Отговорено 18 Март, 2021 Един не поискан съвет: Не гледай шарката на гумата, а сцеплението на мокра настилка! От много години това ми е единственото изискване към гумата - клас А или В и цената в комбинация. И за какво са ти зимни гуми началото на лятото? Вярно, че се справят в пъти по добре на черно, но има все сезонни за тази цел или АТ 😉 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lakatnika Отговорено 18 Март, 2021 Автор Share Отговорено 18 Март, 2021 (Редактирано) Преди 5 часа, nork написа: Един не поискан съвет: Не гледай шарката на гумата, а сцеплението на мокра настилка! От много години това ми е единственото изискване към гумата - клас А или В и цената в комбинация. И за какво са ти зимни гуми началото на лятото? Вярно, че се справят в пъти по добре на черно, но има все сезонни за тази цел или АТ 😉 Защото цената на която ми ги дават е наполовина .... За другите знам,ще дойде и друга зима Редактирано 18 Март, 2021 от lakatnika Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts