lakatnika Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Привет,някой случайно да търкаля тези 2 марки гуми от снимките? Ако може да споделите отзиви... (като грайфер са ми фаворити) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мариян Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Карал съм купара 235/70/16 на Фронтера А 6 зими (без лятото). Никакви проблеми продадох колата с тях. Сега на пикапа съм с nexten 235/70/16 не ме кефят. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakatnika Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 Преди 16 часа, Мариян написа: Карал съм купара 235/70/16 на Фронтера А 6 зими (без лятото). Никакви проблеми продадох колата с тях. Сега на пикапа съм с nexten 235/70/16 не ме кефят. Благодаря за отзива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nork Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Един не поискан съвет: Не гледай шарката на гумата, а сцеплението на мокра настилка! От много години това ми е единственото изискване към гумата - клас А или В и цената в комбинация. И за какво са ти зимни гуми началото на лятото? Вярно, че се справят в пъти по добре на черно, но има все сезонни за тази цел или АТ 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakatnika Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 (edited) Преди 5 часа, nork написа: Един не поискан съвет: Не гледай шарката на гумата, а сцеплението на мокра настилка! От много години това ми е единственото изискване към гумата - клас А или В и цената в комбинация. И за какво са ти зимни гуми началото на лятото? Вярно, че се справят в пъти по добре на черно, но има все сезонни за тази цел или АТ 😉 Защото цената на която ми ги дават е наполовина .... За другите знам,ще дойде и друга зима Edited March 18, 2021 by lakatnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts