Gobi Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Днес открих, че TPMS системата автоматично си пренарежда датчиците на вентилите за около 7-8 мин. Естествено през това време не спира да квичи. Разбрах го след намесата на предварително предупредени и естествено некадърни гумаджии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_ivo Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Ако се получава пренареждане е много добре. Аз винаги внимавам и следя при смяна на гумите и гледам да спазвам точно мястото на всяка джанта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gobi Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 И аз побеснях като врътнах ключа и запищя, само предна дясна гума не мигаше, но ми направи впечатление че докато се разправям с гумаджиите и задна дясна спря да мига, може би след минута-минута и половина. И като тръгнах след още две минути спря да мига задна лява, и след още толкова и предна лява, след което пищенето спря, и лампата на таблото изгасна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_ivo Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 Това ми се е случвало няколко пъти без да съм разменял местата на джантите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gobi Posted November 6, 2020 Author Share Posted November 6, 2020 Преди 1 час, dr_ivo написа: Това ми се е случвало няколко пъти без да съм разменял местата на джантите. Със сигурност ги бяха разменили защото ги накарах да изпуснат задна лява а на таблото отчете че е спаднало налягането в предна дясна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr_ivo Posted November 6, 2020 Share Posted November 6, 2020 И след това си ги подреди сам както трябва автоматично,така ли? Много умно ако е така не го очаквах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gobi Posted November 7, 2020 Author Share Posted November 7, 2020 Преди 13 часа, dr_ivo написа: И след това си ги подреди сам както трябва автоматично,така ли? Много умно ако е така не го очаквах. да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gobi Posted November 12, 2020 Author Share Posted November 12, 2020 Сега остава да разбера до колко датчика може да помни модула за управление/във форума на Honda пишеше, че техните може ли да помнят до 8 датчика/ и четири други датчика от Алито за летните джанти. Само не знам дали ще се справят в оф. дилърства да им запишат номерата им в модула. Че и братята руснаци нищо не пишат по темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimo Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Как се подменя батерията на датчик? Къде се намира тя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelev_48 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Батерията е вътре във вентила и май не сменя, а се подмена вентила. Не съм сигурен в това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts