preslav_cuv Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Здравейте, къде в София карате на сервиз своите CUV/H3/H5 освен Митвас? Опитът ми е, че просто не им се търсят части, ако не е немско... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Зависи какво трябва да ремонтираш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhelev_48 Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 (edited) Другия оторизиран сервиз включетелно и газови с директно впръскване течна фаза е Тандер в Бояна мисля че бе ул. Прохлада?????номера не помня. Имат всички части,ако няма в склада доставка от Баховица за 2 дни. Не се подлъгвай,предлагат части за Мицибуши и китайски, ама и двата вида са производство Китай,само че цената е двойна заради трите диаманта. Имах случай с ланда сонда,изгоря нагряването. Извадиха ми две еднакви по цвят картонени кутийки,на едната емблемата на Мицибуши,пише произведено в Китай ,другата без надпис т.е китайската. Цената два пъти разлика,извадихме ги и започнах да сравнявам, цвят на метала, отворите,резбата,кабелите,куплунга едно в едно еднакви. Питам маистора каква е разликата,ами няма, от една линия в различни кутийки. Edited September 2, 2020 by zhelev_48 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preslav_cuv Posted September 5, 2020 Author Share Posted September 5, 2020 На 2.09.2020 г. at 15:43, vencibull написа: Зависи какво трябва да ремонтираш? Искам да се прегледа газовата уредба и запалителната система, както и разни неща по окачването. Общо взето да мога да вляза и да кажа 'кажете какво има да се прави и колко ще струва' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Не ти трябва официалния сервиз за това. За газовата ти трябва газаджия - колегите да споделят кой е читав, аз съм с нафта. За окачването всеки майстор който е виждал опел фронтера и не е крайно некадърен може да ти оправи всичко. Къде си карал предната кола досега, там караш и тази. Иначе в София официалните сервизи са Митвас и Тандер. Същото важи и за запалителната система - свещи и бобини всеки майстор ще ти каже дали са в норма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
preslav_cuv Posted September 6, 2020 Author Share Posted September 6, 2020 На 5.09.2020 г. at 16:35, vencibull написа: Не ти трябва официалния сервиз за това. За газовата ти трябва газаджия - колегите да споделят кой е читав, аз съм с нафта. За окачването всеки майстор който е виждал опел фронтера и не е крайно некадърен може да ти оправи всичко. Къде си карал предната кола досега, там караш и тази. Иначе в София официалните сервизи са Митвас и Тандер. Същото важи и за запалителната система - свещи и бобини всеки майстор ще ти каже дали са в норма. Проблемът е, че за едни биалети обикалях няколко сервиза. Когато двигателят прегря, обиколих няколко сервиза отново. Накрая отидох в Митвас. Ти къде караш твоята, освен Тандер и Митвас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Моята си я правя сам, в тандер съм бил 2 пъти, за смяна на стъкло и бушон. Всичко по ходовата част е елементарно за смяна, тук във форума съм качил списък с оригинални резервни части и заместители - купуваш каквото ти трябва и всеки майстор би следвало да може да го смени. Виж, при мотора е друга бира, за това най добре колега с бензинов Ховър да сподели къде го води. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts