Jump to content
admin

GWM Фен Форум общество

Recommended Posts

Когато ми дойде идеята да направя форума преди близо година и я споделих с Говедо, за да дадем началото му, целта ми беше да събера на едно място всичко за завода, всичко за колите, но най-вече да помогна на потребителите да се обединят в общество, от което да се радват да са част. Това чувство за част от това общество да ги кара да обменят опит, идеи, да споделят проблемите си и активно да си помагат в решаването им. Вече малко по малко обществото се заражда, собствениците на автомобилите, които взимат участие във форума растат с всеки изминал ден и ще се радвам да разбера колко хора са съпричастни на това :)

 

Може би едно от нещата, които ние, фенове и собственици можем да правим е да имаме допълнителен толеранс на пътя към останалите шофьори на коли с марката - поздравяване, даване на предимство, усмивка в задръстването :)

 

Да започнем да организираме форумни срещи - може би за старт някоя инцидентна в София, в последствие може да се органзират редовни срещи в големите градове, дори национална среща веднъж годишно като из другите общества.

 

Да направим стикери на форума от качествено фолио за коли и табелки които се закрепят за номера на колата. Стига разбира се да има кой да си ги слага на колите.

 

Какво мислите, смятате ли, че колите с марката GW са достойни да са част от такова общество и ако да, как можем да направим хората в него да са си по-близки, така че да са мотивирани и горди да са част от него и в полза на останалите с такива коли? :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смятам, че ако запазят цените си най-ниски в класовете си и качеството не отстъпва, до 5-6 години това ще бъде най-караната марка. Освен ако, разбира се, не си направим стандарта на живот много по-висок. Така че почва има, а силата на форума ще настъпи когато гаранциите паднат на доста от автомобилите и се чудим кой и как да си оправя колата :D Няма какво да се лъжем и този момент ще дойде.

Редактирано от Xhizors

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отлична идея, Admin !!! Това ще материализира форума по улиците. Тук има различни хора - невероятно многообразие, но това което остава като като усещане, е много положителна енергия, лъхаща от общи интереси, отзивчивост и желание за споделяне. В същност, когато сме зад волана често не си даваме сметка , че сме заобикоколени не от бездушни ламарини, облещени фарове и сърдити клаксони, а от ХОРА...дишащи, чувстващи, щастливи и нещастни. Напоследък ми прави впечатление , че все повече стават толерантните на пътя, и може би намалявят :bootyshake: Подкрепям предложението с три ръце и петнайсет пръста :wav: Нека да се разпознаваме , уважаваме и да пазим живота - нашият , на околните и най-вече този , на нашите деца!!! p.s. Може да положим началото в Ловеч на откриването

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да идеята е чудесна, но от всички нас зависи дали ще се изпълни както трябва!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеята на Админ е чудесна.

 

Самият аз отдавна се радвам на клубни стикери и шини на марката кола коята карам в момента.

И наистина е добре да срещаш доброто срещу себе си.

 

Зараждане на подобни(различни) общества би ни помогнало (макар и процента да е малък) да станем такива каквито искаме и да споделяме това което ни вълнува и помага в определени ситуации.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×