yaniatanasov Публикувано 9 Февруари, 2020 Share Публикувано 9 Февруари, 2020 Здравейте, казвам се Яни от Бургас съм. Все още не съм станал собственик на GW, но го обмислям от няколко месеца. Всъщност вече съм го решил, до лятото ще си взема. Имам една чуденка, понеже съм се спрял на Hover H5, не мога да разбера каква е разликата му с CUV. Ако може накратко да обясните за да не пущам нова тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 9 Февруари, 2020 Share Отговорено 9 Февруари, 2020 (Редактирано) https://auto.offnews.bg/news/Test_8/SUV-ili-CUV-kakva-e-razlikata-i-koe-da-izberete_29974.html Редактирано 9 Февруари, 2020 от Мариян Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 9 Февруари, 2020 Автор Share Отговорено 9 Февруари, 2020 Да разбирам, че и двата модела са CUV просто имат визуална разлика, и единия е кръстен Н5 а другия CUV, така ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Мариян Отговорено 9 Февруари, 2020 Share Отговорено 9 Февруари, 2020 Кои са двата модела ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 10 Февруари, 2020 Share Отговорено 10 Февруари, 2020 На 9.02.2020 г. at 20:09, yaniatanasov написа: Да разбирам, че и двата модела са CUV просто имат визуална разлика, и единия е кръстен Н5 а другия CUV, така ли? Не така! Проччети статията която е постнал колегата. Ако не си разбрал статията, аз лично не знам как да ти обесня. Там е добре написано, и не много дълго. На 9.02.2020 г. at 16:17, Мариян написа: https://auto.offnews.bg/news/Test_8/SUV-ili-CUV-kakva-e-razlikata-i-koe-da-izberete_29974.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 10 Февруари, 2020 Share Отговорено 10 Февруари, 2020 Търговците спекулират с модел и всичко в нета е Ховер Н5 , а половината са Н3 с надпис CUV на задния капак. Вероятно питането е за разликите м/у Н3 и Н5 - предполагам !? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yaniatanasov Отговорено 10 Февруари, 2020 Автор Share Отговорено 10 Февруари, 2020 (Редактирано) 31 minutes ago, Krasimirr said: Търговците спекулират с модел и всичко в нета е Ховер Н5 , а половината са Н3 с надпис CUV на задния капак. Вероятно питането е за разликите м/у Н3 и Н5 - предполагам !? Точно за това питам, защото това което виждам е малко объркващо. Гледам модел който знам, че е Hover H5, но на задния капак(врата) пише CUV. Вече ми стана ясно, благодаря. p.s. например на това видео колата е Hover H5 но отзад пише CUV. И това наименование CUV, съществува като отделен модел в сайтовете за продажби! Редактирано 10 Февруари, 2020 от yaniatanasov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cna Отговорено 11 Февруари, 2020 Share Отговорено 11 Февруари, 2020 Търговците винаги спекулират... от това печелят пари. Информираш се много + Гледаш внимателно = Печелиш обезателно (може да обориш търговеца) 😁 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimirr Отговорено 12 Февруари, 2020 Share Отговорено 12 Февруари, 2020 (Редактирано) Много рядко , но все пак има бройки на пазара които нямат 4Х4 и са само на задно. Има писано из темите какво да гледаш.. Успех! Редактирано 12 Февруари, 2020 от Krasimirr Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts