cna Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Колеги днес разбрах, че ми е скъсан единия шоков тампон. Някой купувал ли си е такова: https://www.aliexpress.com/item/33035476703.html?spm=a2g0o.cart.0.0.68183c004Zxr3L&mp=1 Въпроса е дали трябва да го чакам от китай или мога да си го купя от тук някъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimirr Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Инвестирай парите в замяна на пружините вместо в тези безсмислени тампони - предполагам не го товариш с двадесет торби цимент или тежък офроуд. Ако смениш пружините /има инфо с какви из темите/ ще отпадне нуждата от тях , задницата няма да ти "лашка" , ще вози една идея по-твърдо , няма да събира мизерия там зимата и т.н. - само положителни неща. Ако не ти се занимава и така да го караш във времето няма да имаш никакви проблеми докато ти дойдат от "алито". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vencibull Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Аз моите ги замених с тампон от кабина на Камаз преди 2 години. По висок е, с диаметър на буркан 0.700л и ако нямаш лифт най-вероятно няма да ти върши работа, но може да видиш от фронтера Б дали не стават. Иначе предложението на Краси е валидно - за да си скъсал този тампон при нормално каране по асфалт, сигурно са ти клекнали задните пружини, та няма да е лошо да прегледаш и там какво става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Posted January 23, 2020 Author Share Posted January 23, 2020 Благодаря за съветите. Колата я имам от месец и половина, вероятно си е бил скъсан преди това. Аз не съм го товарил толкова, просто сега го видях Ще погледна и пружините и амортисьорите във времето, но ги карам едно по едно като задачки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss1 Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Здравейте колеги,от няколко дни и аз имам скъсан тампон,но ще се окаже ,че в представитвлството е по евтин отколкото в алито.Невероятно ,но в понеделник ще ми бъде доставен за 21 лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts