stankas Отговорено 14 Януари, 2012 Share Отговорено 14 Януари, 2012 Аз също смятам, че ще е доста добра реклама за нашите, бъдещи,български автомобили, дори само ако финишират и двата екипа в това трудно рали. Още повече, че наистина се очертава Соуса да е сред първите 10 за което стискам и аз палци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 14 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 14 Януари, 2012 Утре е финалният етап! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) Това е : Соуса е 7-ми в крайното класиране и 5-ти в последния етап Zhou e 20-ти в крайното класиране и 27-и в последния етап До финала стигнаха 76 участника от 173 стартирали Значителен успех на Great Wall. Който не ги е забелязал или се е правил, вече няма как да си затваря очите за амбициите на китайците Остава да си помечтаем за догодина - поне навигатор с българско име и надпис поне от едната страна Made in Lovetch Редактирано 15 Януари, 2012 от muf Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koseto31 Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Браво на тях. Мисля че е по - добре да е made in Bulgaria 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 15 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) А защо не и наши състезатели с Ховъри произведени в Ловеч на следващото Рали Дакар през 2013. Машините доказаха, че са много издръжливи. Почти без технически проблеми си изкараха ралито. Ако не беше това затъване.... А компанията и Гриша Ганчев биха могли да спонсорират поне един екипаж за следващото рали, защото по-добра реклама за продукцията им от това рали едва ли има Редактирано 15 Януари, 2012 от SP1 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Аз се надявах поне един да завърши на място между първите 20..... nice! Дано сега и нашата "национална" телевизия да ги забележи Снощи в предаването в частта за автомобилите цялото време говориха за американеца с Хамъра и нито дума за това че Соуса завърши 4-ти Иначе големи спецове... Не знам в предишните предавания дали са обелили дума за GW, не съм ги гледал и тая вечер няма да ги гледам че са много късно. Макар че забелязах че 100% повтарят Евроспорт Както и да е - мисля че това ще е най-добрата реклама на марката в ЕС. А ако докарат и двете коли на едно турне из страната..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 15 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 15 Януари, 2012 (Редактирано) Абе в сношното предаване не споменаха нищо, а други го даваха за малко и казваха, как се движи, даже предаваха от Ховъра на Соуса. Все пак лобито беше основно за МИНИ, то и най-много участници имаше с тях. Два хамъра и единият почти успя да бие всичките тези минита! Опитаха се да го отстранят като подадоха сигнал, че системата за промяна на налягането в гумите на ХАМЪР-а на Гордън, не била легална! А как е минал техническите прегледи пред организаторите? Та затова си мисля, че Ховърите приложиха правилната тактика, без да се набиват на очи много много, финишираха перфектно. Ако Соуса беше започнал да диша във врата на Петерхансел, кой знае какво щяха да изкарат за него! До година да си пожелаем да гледаме повече Ховъри на ДАКАР! А ето и кадри от Рали Дакар 2012 с Ховър и Соуса: Редактирано 15 Януари, 2012 от SP1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
koseto31 Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Този клип най много ми харесва: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 15 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 15 Януари, 2012 Клипчето си го бива, но е от Дакар 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Migel Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Поздрави и за Петър Ценков, който за втора поредна година успя да завърши това изключително трудно рали. То е изпитание за техниката и особено при мотоциклетите, и АТВ-тата изпитание за физиката и волята на състезателите да стигнат до края! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 15 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 15 Януари, 2012 Разбира се! Много проблеми и за него! Бири се мъжки и успя!Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 15 Януари, 2012 Share Отговорено 15 Януари, 2012 Геройска борба за него в предпоследния етап.. Като си мечтая за българин в български Hover догодина точно за Ценков се сещам.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 15 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 15 Януари, 2012 muf, и аз за него си мислех, ама дали би карал кола в това състезание? Май е фен на АТВ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
бат'Бойко Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Браво! Страхотни клипчета и дано наистина имаме и български екипаж догодина Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stankas Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Чудесен резултат! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yoyoma Отговорено 16 Януари, 2012 Share Отговорено 16 Януари, 2012 Да, невероятно представяне на китайците, а догодина ще са в челната тройка...Който чете Автобилд, ще види че на втора страница е не Хамъра на Роби Гордън, не Мини-то на Петерханзел , а невероятния Хавал от Поднебесната империя....Но ми позволете да не се съглася, това е върховна реклама и помпане на собственото самочувствие, но.. все пак е заводски отбор, а Гордън си е частен пилот, а щеше да ги помели всички барбар с минитата им.Много хляб имаме да изядем за да ни позволят да доставим и едно лагерче за състезателната им машина, но ако успеем да направим и продадем 100-200 хил. Ховъра и това ще стане. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SP1 Отговорено 18 Януари, 2012 Автор Share Отговорено 18 Януари, 2012 А ето и техническите данни на Ховера от Рали Дакар : Двигател 3,2 литра, ТД, 300к.с. Маса: 2000кг. http://www.dakar.com/dakar/2012/us/rider/carlos-sousa.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts