Jump to content

yoyoma

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

yoyoma last won the day on Януари 17 2012

yoyoma had the most liked content!

Profile Information

  • Адрес:
    Pleven
  • Карам:
    Ford

yoyoma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Това че такъв важен консуматив какъвто са гумите е от авторитетна марка като Goodyear , ми направи голямо впечатление. Познавам китайските гуми Cheng Shin и искам да ви кажа че само ако ги видя на някой GW, ще се отпиша от форума , ще избягам в чужбина..и не отговарям за действията си . Карал съм нов китайски мотор, нещо го окотих за отрицателно време, но гумите направо бяха отврат (още имам белези по краката от въргалянето с тях). Но идеята за голям джип на нормална цена е толкова хубава, че и неприятните спомени не са в състояние да я...деактуализират... .Колата е отлична на вид , само сервизът и частите да са наред и всичко ще е наред.
  2. Сегашната ми служебна кола е от много обичаната от мене марка.От момента на излизането от представителството и тракаше полуоската, смениха я, но продължава да трака , все им повтарям в... Мото Пфое... , че е от съединителя но така и нищо не направиха. Нещо много важно е как ще покрият гаранцията сервизите оторизирани да обслужват марката, но съм сигурен че нещата ще ти се оправят и ще караш скоро като хала...Че ние феновете да се мотивираме да купуваме и да се хвалим..
  3. yoyoma

    Рали Дакар 2012

    Да, невероятно представяне на китайците, а догодина ще са в челната тройка...Който чете Автобилд, ще види че на втора страница е не Хамъра на Роби Гордън, не Мини-то на Петерханзел , а невероятния Хавал от Поднебесната империя....Но ми позволете да не се съглася, това е върховна реклама и помпане на собственото самочувствие, но.. все пак е заводски отбор, а Гордън си е частен пилот, а щеше да ги помели всички барбар с минитата им.Много хляб имаме да изядем за да ни позволят да доставим и едно лагерче за състезателната им машина, но ако успеем да направим и продадем 100-200 хил. Ховъра и това ще стане.
×
×
  • Създай нов...