Jump to content

stankas

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stankas

  1. На мен лично ми прави приятно впечатление, че все повече от коментарите под новини като тази са на хора които се радват, че и у нас най-после се прави нещо, а не само хейтъри, както бе преди години, когато се разбра за инвестиционните намерения на китайците.
  2. Към момента, производителят официално го представят като 4х4,но когато влезе в серийно производство най-вероятно ще се предлага и в 4х2 вариант, подобно на "Hover" .
  3. На Voleex C20R вратата също се отваря нагоре, а стойката на резервната гума е на собствена панта и се премества настрани преди да се отвори багажника. http://great-wall-voleex-c20r.infocar.ua/video5112_voleex-c20r_id1355.html
  4. Навярно всички сте видели, че представеният модел е и с автоматични скорости, което допълнително си се заплаща соленичко. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ Е СУПЕР за дизелов автоматик.
  5. stankas

    Рали Дакар 2012

    Чудесен резултат! Браво!
  6. stankas

    Рали Дакар 2012

    Аз също смятам, че ще е доста добра реклама за нашите, бъдещи,български автомобили, дори само ако финишират и двата екипа в това трудно рали. Още повече, че наистина се очертава Соуса да е сред първите 10 за което стискам и аз палци.
  7. Браво бе! Тези братушки сигурно са поне на литър водка, отиват на лов и не ми се иска да мисля като се връщат от къде смятат да минат, но с този брутален пикап със сигурност няма да имат проблем
  8. Колеги смятам, че тази статия заслужава вниманието ни! http://www.autoclub.bg/index.php?menu=16&id=5723 Изглежда, че бъдещите наши автомобили вече привличат вниманието и на сериозни производители като Volkswagen.
  9. Честито на новите притежатели на бъдещия български автомобил! Специални поздрави на Поройник! Благодаря ти от името на всички нас, които само обикаляме по форуми и представителства и не намираме сили да направим решителната стъпка като теб. ТОВА СИ Е ХАРАКТЕРЕН БЪЛГАРСКИ БЕЛЕГ. Заядливци у нас колкото си поиска човек, че и повечко от това. Не им обръщайте внимание, че ги мотивираме. По мое мнение, базиращо се и на посещение в представителството на "Ботевградско шосе", автомобилите са си много прилични. По отношение "антикорозионната защита", много ми е интиресно посоченият специалист "гумаджия", как по-точно го е тествал. На него може би му е направило впечатление антикорозионното покритие, по-известно у нас с милото тенекеджийско име "шегре", но принципно антикорозията се постига с обработка на самия метал, което при УОЛИ и според спецификациите на производителя се постига чрез алуминизация на ламарините. Успехи на новите собственици. Сигурен съм, че скоро ще сме повече. Тогава само качеството ще е гаранция, а тя не случайно при новите български автомобили е 5 години.
×
×
  • Създай нов...