Kan4o Публикувано 13 Април, 2018 Share Публикувано 13 Април, 2018 Оказа се ,че завода в Баховица има излишък от гуми за тези два жипа...225/65/17 кумхо, купър 2014 на 60лв, цената е символична гумите са всесезонни и са за нашите коли. Аз вече поръчах 4...Колеги не се мислете...пишете ми и аз ще ви организирам покупката. Защо да минаваме през магазини?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 16 Април, 2018 Share Отговорено 16 Април, 2018 Не трябва ли да са 235 65 17 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 16 Април, 2018 Автор Share Отговорено 16 Април, 2018 По принцип да , но отвори който и сайт за гуми и има калкулатор ще видиш ,че тези са по малки с 13 мм и е доядисан маркера в зелено т.е. допустимо е. Примерно аз карам със зимни 245 и са по големи с 13 мм и пак са допустими. За тази цена е повече от добре.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi86 Отговорено 16 Април, 2018 Share Отговорено 16 Април, 2018 (Редактирано) За цената е ясно ,но стават ли за зимни като са всесезонни. И се питах в този форум имали раздел за продажби като във всички форуми,защото си търся радио с двд или навигация Редактирано 16 Април, 2018 от Georgi86 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 16 Април, 2018 Автор Share Отговорено 16 Април, 2018 (Редактирано) Всесезоннат гума си е всесезонна кво и е...аз първата зима изскарах с ТОЙО-то и тя такава и после взех Бриджестоун...зимни Аидеееее днес са излетели 32 гуми, утре 2 наши съфорумци отиват да вземат.....приготвените ще свършат и ще се чака да свалят от автомобилите.....имайте предвид.... Оказа се че има и Giti пък били американски гуми Сингапурска компания- 48 лева парчето. Колежката казва,- сносни са карала съм доста с тях....Н6 Бре ето ви класацията световната тия ЖИТИ та 11 място даже и преди Кумхото вижте я...добре ,че мацката от завода ме ограмотява: https://www.tyrepress.com/2017/06/premium-tyremakers-continue-to-lead-global-top-20/ Редактирано 16 Април, 2018 от Kan4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkata86 Отговорено 17 Април, 2018 Share Отговорено 17 Април, 2018 Колега, Kan4o, писах ти лично, но не знам дали си получил. Бих желал да се възползвам и аз и да взема 4 гуми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 18 Април, 2018 Автор Share Отговорено 18 Април, 2018 Имаш на лични!!!! Колеги който желае нека ми пише. Не е удобно да слагам личен тел на дамата дето се занимава в завода с гумите. Пращам го на лични и става.....Работя бед комисионна, само за едно БЛАГОДАРЯ!!!!! 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valkata86 Отговорено 24 Април, 2018 Share Отговорено 24 Април, 2018 Забравих да се похваля с новите гуми Даже са монтирани на H6-цата ми и вече минах първите 400км с тях. Доволен съм . Ето ги Благодаря на колегата Kan4o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 24 Април, 2018 Автор Share Отговорено 24 Април, 2018 (Редактирано) Моля, квот можахме помогнахме....други има ли. Изглеждат много добре даже и отлично.....Хахахах, че и безплатен транспорт са ти уредиби....Жив и здрав да си - късметлия....... Редактирано 24 Април, 2018 от Kan4o 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kan4o Отговорено 9 Май, 2018 Автор Share Отговорено 9 Май, 2018 (Редактирано) Утре ще пристигнат и моите. Ще ги слагам на 17 щото моя гумаджия е на Хисаря. Тогава ще кача и снимки.... Не се мислете.... Редактирано 20 Май, 2018 от Kan4o Качени снимки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kriss1 Отговорено 15 Февруари, 2019 Share Отговорено 15 Февруари, 2019 Колега ,ако е удобно да ми пратиш на лично тел.на дамата,че ми трябва преден капак и при местния дилър цената е 1077лв,да не би да е по евтин в Баховица. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vencibull Отговорено 16 Февруари, 2019 Share Отговорено 16 Февруари, 2019 Що не видиш в мобилето? Има няколко за части Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Krasimir Balabanov Отговорено 18 Февруари, 2019 Share Отговорено 18 Февруари, 2019 Привет, Гладам, че си сложил хъбове, Как е с тях? и може ли тел. на склада в Баховица, да видим какво е останало като гуми, тегличи и електротон за тегличите и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sirko1 Отговорено 25 Май, 2019 Share Отговорено 25 Май, 2019 Някой дали е взимал скоро гуми от Баховица ,дали имат налични все оше? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
HAVAL Отговорено 24 Юни, 2019 Share Отговорено 24 Юни, 2019 Гуми има. Размер: 225/65/17 Телефон: 0879 227 010 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts