Kan4o 9 Публикувано 13 Април Оказа се ,че завода в Баховица има излишък от гуми за тези два жипа...225/65/17 кумхо, купър 2014 на 60лв, цената е символична гумите са всесезонни и са за нашите коли. Аз вече поръчах 4...Колеги не се мислете...пишете ми и аз ще ви организирам покупката. Защо да минаваме през магазини?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi86 0 Отговорено понеделник в 08:00 Не трябва ли да са 235 65 17 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kan4o 9 Отговорено понеделник в 11:03 По принцип да , но отвори който и сайт за гуми и има калкулатор ще видиш ,че тези са по малки с 13 мм и е доядисан маркера в зелено т.е. допустимо е. Примерно аз карам със зимни 245 и са по големи с 13 мм и пак са допустими. За тази цена е повече от добре.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi86 0 Отговорено понеделник в 12:24 (Редактирано) За цената е ясно ,но стават ли за зимни като са всесезонни. И се питах в този форум имали раздел за продажби като във всички форуми,защото си търся радио с двд или навигация Редактирано понеделник в 12:26 от Georgi86 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kan4o 9 Отговорено понеделник в 13:28 (Редактирано) Всесезоннат гума си е всесезонна кво и е...аз първата зима изскарах с ТОЙО-то и тя такава и после взех Бриджестоун...зимни Аидеееее днес са излетели 32 гуми, утре 2 наши съфорумци отиват да вземат.....приготвените ще свършат и ще се чака да свалят от автомобилите.....имайте предвид.... Оказа се че има и Giti пък били американски гуми Сингапурска компания- 48 лева парчето. Колежката казва,- сносни са карала съм доста с тях....Н6 Бре ето ви класацията световната тия ЖИТИ та 11 място даже и преди Кумхото вижте я...добре ,че мацката от завода ме ограмотява: https://www.tyrepress.com/2017/06/premium-tyremakers-continue-to-lead-global-top-20/ Редактирано понеделник в 14:07 от Kan4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valkata86 7 Отговорено вторник в 20:47 Колега, Kan4o, писах ти лично, но не знам дали си получил. Бих желал да се възползвам и аз и да взема 4 гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kan4o 9 Отговорено сряда в 04:46 Имаш на лични!!!! Колеги който желае нека ми пише. Не е удобно да слагам личен тел на дамата дето се занимава в завода с гумите. Пращам го на лични и става.....Работя бед комисионна, само за едно БЛАГОДАРЯ!!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове