Jump to content

Акумулатор

ivelinhristov
 Share

Recommended Posts

Ето от тук можеш : https://maxcar.bg/akumulatori,  те ще ти изпратят и гаранционна карта, освен това ако си от София те там имат и магазини, можеш да отидеш на място....ако имаш повече пари и си заслужава колата вземи с 3 години гаранция, това означава , че ще държи поне 5....Щото тия дето са с 2 се скапват на 3-тата обикновено, такива станат ли на 3-3,5 години ги сменям без да чакам да сдадат багажа...Колкото и да е чудно вземал съм с фактура и от Кауфланд по време на промоции защото те бяха първи ,който правеха отстъпки по 30 и повече %. Нямал съм проблеми...

От представителствата на Ситроен в страната.

Цената им е с 10-20лв. по-висока,но пък качеството е в пъти над тези в търговската мрежа с "оригинални" стикери на големи марки и производители.

Гарантирам ти минимум 5 години никакви грижи + изрядни документи за фирми.

Прилагам този вариант от години на всичките си коли и до сега съм нямал проблеми.

Весели празници на всички!!

Самата фирма СИТРОЕН не произвежда акумулатори, значи той е правен от някой, който си крие името зад автомобилният гигат, което само по себе си  е вече интересно. Подобна е историята с БОШ и ВАРТА и със всички декларирани търговски марки.Защо няма например гуми СИТРОЕН - задавал ли си си този въпрос???? Лично аз като собственик на фирма, държаща си на авторитета, не бих махнал името си от мой продукт, освен , ако не ми платят много пари....хахахаха това е моето мнение и още повече Ивелин Христов пита , как да си купи акумулатор по нета???? Краси виж още веднъж поста му...Аз от тоя сайт си купувам редовно масла и филтри, коректни са и точни....Фактури ми издават и всичко....

Edited by Kan4o

Естествено,че не произвеждат.

Поставят своята и на "Пежо" търговски марки в/у него,което само по себе си е гаранция за продукта който се вгражда в нови,гаранция и след гаранция автомобили.

Тези продукти се произвеждат под надзора на въпросните марки,покривайки поставени от тях параметри и стандарти.

Всичко останало е въпрос на семантика,риторика,гледна точка и ...........т.н.

Колегата сам трябва да си реши как да му се случат нещата като покупка.

Весели празници на всички участници и четящи този форум!!!