Jump to content

ivelinhristov

Members
 • Мнения

  18
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно ivelinhristov

 • Ранг
  Member

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. ivelinhristov

  На море в Созопол

  Здравейте, решили сме се да отидем за 7 дни в Созопол, който е ходил там да препоръча хубави ресторанти и хотели, благодаря!: )
 2. ivelinhristov

  Автомобилни масла

  Може би Elf 5w-40 ще ти свърши работа. Аз си го взимам от https://maxcar.bg/avtomobilni-masla . Маслата там са доста качествени, а това конкретно е по-рядко и затова би трябвало да ти свърши работа.
 3. ivelinhristov

  Акумулатор

  Искам да си поръчам нов акумулатор по интернет. Мислите ли, че е сигурно? Дали може да имам някакъв проблем? Ако сте на мое място, откъде бихте си поръчали?
 4. ivelinhristov

  Избор на масло

  Аз вече си поръчах от макса.
 5. ivelinhristov

  Тема за забавни линкове

  https://www.youtube.com/watch?v=Pv7BlrgP_IU&t=49s
 6. ivelinhristov

  Автотуризъм

  Ще го обмисля като вариант.
 7. ivelinhristov

  Избор на масло

  От 5 години сипвам Castrol Magnatec 10w-40. Мисля да взема на някоя друга марка, много се чудя на коя марка да заложа. Вие какво масло взимате?
 8. ivelinhristov

  Автотуризъм

  Преди много ходехме с колата наляво, надясно, но напоследък все имаме много работа и не остава време. Това лято ходихме веднъж в Банско, намерихме си едно хотелче от https://hoteli-bansko.pochivka.bg/ за 4 дни. Малко набързо стана организацията, но запалихме колата и заминахме. Планираме да направим едно по-дълго пътуване за Нова година в чужбина.
×