admin Публикувано 2 Ноември, 2011 Share Публикувано 2 Ноември, 2011 Коли с нефабрични ксенонови фарове (такива, които нямат нужните сертификати) ще бъдат спирани от движение, има и глоба от 50 до 150лв. Повече информация тук: http://dnes.dir.bg/news/farove-svetlini-hora-patishta-9826797?nt=4 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
poroinik Отговорено 2 Ноември, 2011 Share Отговорено 2 Ноември, 2011 Аз казвам - А, дано! Писна ми от тея слънца посред нощ... Всеки, братче, слага ксенони на килограм. Читаво сложени ксенони на правилния вид фарове - ОК, всичко друго - директно да ги спират от движение! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
turin Отговорено 2 Ноември, 2011 Share Отговорено 2 Ноември, 2011 (Редактирано) За заслепяването от всякакви идиоти – съгласен съм. Ама и КАТ да вземат да си оправят бакиите... Технотест е фирма-монополист, с неясни и непрозрачни процедури, изисквания и цени на всикчките изпитвания. Как човек да пипне дори и най-малкото нещо по колата си? Аман, само гледат да намерят начин да изцоцат по нещо, вместо да санкционират наистина опасните шофьори... Редактирано 2 Ноември, 2011 от turin Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
feikot Отговорено 3 Ноември, 2011 Share Отговорено 3 Ноември, 2011 Аз мисля,че на ГТП трябва задължително да се прави настройка на фаровете и още един път след 6 месеца,защото има и халогенни фарове,които свалят катеричоци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
muf Отговорено 6 Ноември, 2011 Share Отговорено 6 Ноември, 2011 Крайно време беше. По закон отдавна трябваше да ги спират от движение. Сега всеки трети котор заслепява с екстра за 60 лева Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts